Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç kadroya 14 yabancının 12 tanesi alındığı için yusuf demir kalıyor herhalde..Herkesin sağlam olduğu senaryoda 2 yabancı dışarıda olacak..Yusuf Demir i rahat rahat bırakırsın işte sorun olmaz..

Yusuf Demir yerine sağlam bir yabancı alsan her hafta dışarıda bırakacağı artı 2 sorun olur diye düşünüyor herhalde

Okan Buruk: "Kasım ayına kadar 'keşke daha kalabalık kadromuz olsaydı' demedik ama Kasım ayından sonra sakatlıkların olduğu cezaların olduğu dönemde 'Keşke kadromuz daha güçlü olsaydı' dedik. Evet daha kalabalık kadro olsaydı ama bir yandan da bunun finansal yükümlülükleri var. Yaz transferinde inanılmaz bir para harcadık.

Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz. Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."

Dediğim gibi o bütçenin altına girmek istemiyorlar.

Puma sözleşmesini kırdırma vs döndüremiyorlar maaşları.

Tüzemen : Ronaldinho Galatasarayda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

laaaan bu ne ohaaa

IMG_8459.webp

Okan transfer istiyor ama yönetim o maliyetin altına girmek istemiyor belliki.

Son divanı izlemedim ama hem o parasına bakmadan alacağız açıklaması hem Singodan 0 verim alınması üstüne faktöring borcu olayının duyulması Dursun’u kesin geri adım attırdı.
Dursun denilen işbilmez herifin kendi mallığını neden takım olarak biz çekiyoruz.
Yapmasaymış faktoring borcu. Almasaymış 30 milyon bonservis 5 milyon maaşla stoperimsi beki.
36 milyona trabzonu ihya etmeseymiş.
Gidip bir tane ortalama futbol bilen sportif direktörle çalışsaymış.

neyse ucup kacıyordu taraftar futbola odaklanalım

2-3 hafta önce futbolcular bize gelmek için haber gönderiyor, paramız var merak etmeyin diye övünen adamlar şimdi ortada yoklar, Okan hocaya fakir edebiyatı yaptırıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt