- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
oyuncular iyileşince transferler yattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: "Kasım ayına kadar 'keşke daha kalabalık kadromuz olsaydı' demedik ama Kasım ayından sonra sakatlıkların olduğu cezaların olduğu dönemde 'Keşke kadromuz daha güçlü olsaydı' dedik. Evet daha kalabalık kadro olsaydı ama bir yandan da bunun finansal yükümlülükleri var. Yaz transferinde inanılmaz bir para harcadık.
Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz. Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."
Dediğim gibi o bütçenin altına girmek istemiyorlar.
Puma sözleşmesini kırdırma vs döndüremiyorlar maaşları.
Kendi kalesine miDoue PSG ye atmış. :red:
Ulan bi geldin transfer kapandıKeıtaya 25 verin de bitsin bu iskence
Dursun denilen işbilmez herifin kendi mallığını neden takım olarak biz çekiyoruz.Okan transfer istiyor ama yönetim o maliyetin altına girmek istemiyor belliki.
Son divanı izlemedim ama hem o parasına bakmadan alacağız açıklaması hem Singodan 0 verim alınması üstüne faktöring borcu olayının duyulması Dursun’u kesin geri adım attırdı.
forvet morata kazması mı
Bunlara hiç gerek yok sadece 6 da yeter belli ki para yok. Sağlam bir 6 kiralayalim yeterli. Yaw gidin Nörgaard'ı kiralayın paranız yoksa ey yönetimmm..Maggasa kirala
Renato bonservisi ile al
Deniz Gül kirala tamam
Çok istiyorsan kutucuğu sat,üzerine 5 koy ozan kabak al
Bergamo formunda Ocano Masone isminde biri çıldırıyordu maç sonu
Forver morata mıydı