Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hem uygun. Hem istatistik leri mandela keita vari bir adam.gelecek . Ip ucu veriyorum silas ile başlıyor 🙂

Formaya OH yazmak nedir?
1770069762928.webp

Nhaga’yi videolarda cok begenmedim ama bazi ozellikleri Oulai’yi andiriyor. Gelip hemen fark yaratir mi soru isareti. Eger alinirsa bakalim hocamiz kac dakika sure verecek. Taraftari beklentiye sokup rotasyona oyuncu aliyorlar ne desek bos.

Pek hizli ve guclu durmuyor ama topla iliskisi iyi ve top surebilen bir oyuncu. Orta sahamizda bu profil eksik.

Ajax'in kadoi sano transferi iptal olmuş al sana fırsat gibi fırsat git çok adama. Hem genç hem istediğin profilde bir adam bonservisi yüksek de olmaz
Nottingham Forest transfer dönemin son saatlerinde Kodai Sano için 20 milyon Euro'luk teklifte bulundu ama NEC bu teklifi reddetti.

NEC, oyuncusunu devre arasında kesinlikle satmayacaklarını tekrar vurgulamış oldu. (ESPN)

Nhaga’yi videolarda cok begenmedim ama bazi ozellikleri Oulai’yi andiriyor. Gelip hemen fark yaratir mi soru isareti. Eger alinirsa bakalim hocamiz kac dakika sure verecek. Taraftari beklentiye sokup rotasyona oyuncu aliyorlar ne desek bos.

Pek hizli ve guclu durmuyor ama topla iliskisi iyi ve top surebilen bir oyuncu. Orta sahamizda bu profil eksik.
Islemen lazim, buruk bey buna yapabilirmi soru isareti.

Boey bile menajer önerisiydi o sebeple olumsuz bakmayız scout bizlik iş değil zaten.

Bu Ngaha orta saha için aşırı ufak tefek bir adam. O dezavantajını kapatabilecek özellikleri var mı videoda pek göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt