- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Bence hem uygun. Hem istatistik leri mandela keita vari bir adam.gelecek . Ip ucu veriyorum silas ile başlıyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şoka şok şokugs’de dransfer bitmez
Ajax'in kadoi sano transferi iptal olmuş al sana fırsat gibi fırsat git çok adama. Hem genç hem istediğin profilde bir adam bonservisi yüksek de olmaz
Ts 5.5 teklif etmişti o paralara bitiriyordu gerçi orada pay falanda vardır sanırım.jakob malı da 20 diyordu 2 saat önce
O herif bizim kadroda bile yer bulur bu arada. Gayet iyi adam. Bjkde ilk 11e ilk transfer yapılmış sayarimGoztepdeki olaitan - tjk
copleri almaya devam zuhaha
Nottingham Forest transfer dönemin son saatlerinde Kodai Sano için 20 milyon Euro'luk teklifte bulundu ama NEC bu teklifi reddetti.Ajax'in kadoi sano transferi iptal olmuş al sana fırsat gibi fırsat git çok adama. Hem genç hem istediğin profilde bir adam bonservisi yüksek de olmaz
Redbullda siltanen ve zabiyi istiyor bunlarda kötü olamaz.Haluk Yürekli:”TS Nhaga ile ilgileniyorsa o iyi oyuncudur. Doğru hamle olarak değerlendiriyorum.”
Islemen lazim, buruk bey buna yapabilirmi soru isareti.Nhaga’yi videolarda cok begenmedim ama bazi ozellikleri Oulai’yi andiriyor. Gelip hemen fark yaratir mi soru isareti. Eger alinirsa bakalim hocamiz kac dakika sure verecek. Taraftari beklentiye sokup rotasyona oyuncu aliyorlar ne desek bos.
Pek hizli ve guclu durmuyor ama topla iliskisi iyi ve top surebilen bir oyuncu. Orta sahamizda bu profil eksik.