Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.627
- 6.704
- 768
ronaldo andropoza girdi diye fb transfer yapamıyor mu şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ronaldo andropoza girdi diye fb transfer yapamıyor mu şimdi
Fb'ye siü çekmişronaldo andropoza girdi diye fb transfer yapamıyor mu şimdi
Beşer beşer atlıyordum.Önceki sayfaları okuyalım
ronaldo ne zaman biteecek derse biterSuudi arabistan'da transfer dönemi bitmedi mi daha ?
Sg cekmis daha dogrusuFb'ye siü çekmiş
![]()

Beşer beşer atlıyordum.
Biz mi ilgileniyoruz?
Nottingham Forest transfer dönemin son saatlerinde Kodai Sano için 20 milyon Euro'luk teklifte bulundu ama NEC bu teklifi reddetti.Ajax'in kadoi sano transferi iptal olmuş al sana fırsat gibi fırsat git çok adama. Hem genç hem istediğin profilde bir adam bonservisi yüksek de olmaz
40-50 milyonluk oyuncu sattı onlar. Lakin kadroyu boşaltıp bir de bütçe elde etmişken ellerine gelen bu fırsatı iyi kullanmıyorlar gibi. Aldıkları forveti bilmiyorum ama Belçika liginde 6 gol 3 asist yapmış. Stoper desen 29 yaşında 20 milyon euro ve 4.5 yıllık anlaşma. Olaitan'ı 8 noya almışlar o iş yapabilir. Kaleye de Perri diyorlar bu yazın bize yazılan isim vardı ya eski Lyon kalecisi o.Hani bizim çok paramız vardı. Bjk bizden daha çok harcıyor eğer haberler doğruysa
Sende herseyi biliyon be recoronaldo ne zaman biteecek derse biter
Transferlerin doğruluğunu bilmem. Onlar para harcar ve biz harcamazsak biraz enteresan bir durum olur40-50 milyonluk oyuncu sattı onlar. Lakin kadroyu boşaltıp bir de bütçe elde etmişken ellerine gelen bu fırsatı iyi kullanmıyorlar gibi. Aldıkları forveti bilmiyorum ama Belçika liginde 6 gol 3 asist yapmış. Stoper desen 29 yaşında 20 milyon euro ve 4.5 yıllık anlaşma. Olaitan'ı 8 noya almışlar o iş yapabilir. Kaleye de Perri diyorlar bu yazın bize yazılan isim vardı ya eski Lyon kalecisi o.
Suudi fonundaki paralar daha çok Al Hilal"a gidermiş o da tepki veriyor ve bugün evden çıkmamış.Ronaldo ve kante'nin takımları farklı nasıl oluyor bu olay anlamadım. Bununla ilgili bir mevzu mu var
dün okan hoca basın toplantısında gencin bile elitini istediğini söyledifatih hoca zamanş ne guzel marcao onyekuru garry flan buluyoduk
nie konteynır heriflerle adımız geciyo
bi sukuat isi kafi idi
İlla 40 lık mı olcaz yani her mevkide
Sorry.Nottingham Forest transfer dönemin son saatlerinde Kodai Sano için 20 milyon Euro'luk teklifte bulundu ama NEC bu teklifi reddetti.Ajax'in kadoi sano transferi iptal olmuş al sana fırsat gibi fırsat git çok adama. Hem genç hem istediğin profilde bir adam bonservisi yüksek de olmaz
NEC, oyuncusunu devre arasında kesinlikle satmayacaklarını tekrar vurgulamış oldu. (ESPN)