Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 senelik messiciyim ama fenerlileri 1 gece mutsuz uyutanın kulu kölesi oluruz ya

ronaldo andropoza girdi diye fb transfer yapamıyor mu şimdi
Fb'ye siü çekmiş
Cryptocurrency Ronaldo GIF by stake.fish

Beşer beşer atlıyordum.
Biz mi ilgileniyoruz?

Hani bizim çok paramız vardı. Bjk bizden daha çok harcıyor eğer haberler doğruysa
40-50 milyonluk oyuncu sattı onlar. Lakin kadroyu boşaltıp bir de bütçe elde etmişken ellerine gelen bu fırsatı iyi kullanmıyorlar gibi. Aldıkları forveti bilmiyorum ama Belçika liginde 6 gol 3 asist yapmış. Stoper desen 29 yaşında 20 milyon euro ve 4.5 yıllık anlaşma. Olaitan'ı 8 noya almışlar o iş yapabilir. Kaleye de Perri diyorlar bu yazın bize yazılan isim vardı ya eski Lyon kalecisi o.

40-50 milyonluk oyuncu sattı onlar. Lakin kadroyu boşaltıp bir de bütçe elde etmişken ellerine gelen bu fırsatı iyi kullanmıyorlar gibi. Aldıkları forveti bilmiyorum ama Belçika liginde 6 gol 3 asist yapmış. Stoper desen 29 yaşında 20 milyon euro ve 4.5 yıllık anlaşma. Olaitan'ı 8 noya almışlar o iş yapabilir. Kaleye de Perri diyorlar bu yazın bize yazılan isim vardı ya eski Lyon kalecisi o.
Transferlerin doğruluğunu bilmem. Onlar para harcar ve biz harcamazsak biraz enteresan bir durum olur

Ronaldo ve kante'nin takımları farklı nasıl oluyor bu olay anlamadım. Bununla ilgili bir mevzu mu var
Suudi fonundaki paralar daha çok Al Hilal"a gidermiş o da tepki veriyor ve bugün evden çıkmamış.

Hani 4 büyük kulübe eşit şekilde iyi transferler yapılacaktı ama görüyorum ki sadece Al Hilal'in şampiyon olunması isteniyor demiş (transferlere bakınca haklılık payı var). O yüzden diğer takımların zayıflamasını doğru bulmazmış.

Sorry.
Benim Sano başka birisiydi 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt