Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar yonetimi ellistirsemde yarin 20 yasin altinda oyuncu getirirsek taktir alinabilir.. bize genc yirtici oyuncular lazim.. ama okan zaman verir mi o ayri bi parantez.

Ngaha tarzı transferleri destekliyorum, kesinlikle bu tarz oyuncuları bonservisi 6-7 milyonu geçmeyecek şekilde her yıl denemeliz. Ama bu çocukları ana planda düşünmemek lazım. Her maç 20-30 dk sahaya atacaksın ve yavaş yavaş pişireceksin. Ama çok değil, yarım devre sonra gelişecektir zaten yetenek varsa. Olayi'yi TS aldığında herifin nerdeyse pro maçı yoktu doğru düzgün. TS, Nice filan alır koyar 11'e direkt ama bizde olmuyor o iş. 2 tane pas hatası yapsa çöp denecek adama. Üstüne şampiyonluk baskısı olan kulüpte oynamak apayrı zor.
Bizim Okan 4. yıl bitiyor, herhangi bir gence forma şansı verdi mi? Eyüp Aydın, Gökdeniz, Yusuf kaç maç oynadılar yav. 9 milyon verdirip aldırdığı Jelert'i bile şaka değil 3 maç sonra ben bunu istemiyorum dedi. İnşallah aynı şeyi yapmaz yine. Tek korkum bu.

portekizden alınan hangi topçu iş yapmış tarihte

bu nhaga denen herifin takımı küme düşüyor ve o takımda kadroya giremiyor. bikaç videosunu izledim topu ayağından açıp duruyor, leş gibi bir transf hamlesi. ne işi var bu profil bi herifin gsde anlamak zor.

Ngaha tarzı transferleri destekliyorum, kesinlikle bu tarz oyuncuları bonservisi 6-7 milyonu geçmeyecek şekilde her yıl denemeliz. Ama bu çocukları ana planda düşünmemek lazım. Her maç 20-30 dk sahaya atacaksın ve yavaş yavaş pişireceksin. Ama çok değil, yarım devre sonra gelişecektir zaten yetenek varsa. Olayi'yi TS aldığında herifin nerdeyse pro maçı yoktu doğru düzgün. TS, Nice filan alır koyar 11'e direkt ama bizde olmuyor o iş. 2 tane pas hatası yapsa çöp denecek adama. Üstüne şampiyonluk baskısı olan kulüpte oynamak apayrı zor.
Bizim Okan 4. yıl bitiyor, herhangi bir gence forma şansı verdi mi? Eyüp Aydın, Gökdeniz, Yusuf kaç maç oynadılar yav. 9 milyon verdirip aldırdığı Jelert'i bile şaka değil 3 maç sonra ben bunu istemiyorum dedi. İnşallah aynı şeyi yapmaz yine. Tek korkum bu.

Postun yarısı neden farklı renk? Gece temasında okumakta zorlanıyoruz.

Ounaı’e dünyada hiç bir kulüb şu anda 15’den fazla vermez. 40 milyon + Kutucu gerçekse fena dolandırıldık demek olur. Bizim akılsızlar sonraki satıştan pay pazarlamaya çalışmış mısır acaba

Postun yarısı neden farklı renk? Gece temasında okumakta zorlanıyoruz.
Sende öyle gözüküyor sanırım renktaş. Rengi değiştirmedim, standart siyah.
görsel_2026-02-03_031828735.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt