- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Keltosa inanmamSvanberg askıya alındı dedi BCT sözde. Yarın belli olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keltosa inanmamSvanberg askıya alındı dedi BCT sözde. Yarın belli olacak.
Ben hala pek emin olmuyorum. Nedense bir şey olacak gibi geliyor son anda.Son anda pürüz çıkmazsa veya hoca veto etmezse alıyoruz şuan
Yarın bakarım
Oulai istiyorum arkadaş cesurca söylüyorum
İstediginiz topcuyu yazın cesursanız
Bu bizim Sato mu.svanberg nhaga denen kerkenezden iyidir
Ngaha tarzı transferleri destekliyorum, kesinlikle bu tarz oyuncuları bonservisi 6-7 milyonu geçmeyecek şekilde her yıl denemeliz. Ama bu çocukları ana planda düşünmemek lazım. Her maç 20-30 dk sahaya atacaksın ve yavaş yavaş pişireceksin. Ama çok değil, yarım devre sonra gelişecektir zaten yetenek varsa. Olayi'yi TS aldığında herifin nerdeyse pro maçı yoktu doğru düzgün. TS, Nice filan alır koyar 11'e direkt ama bizde olmuyor o iş. 2 tane pas hatası yapsa çöp denecek adama. Üstüne şampiyonluk baskısı olan kulüpte oynamak apayrı zor.
Bizim Okan 4. yıl bitiyor, herhangi bir gence forma şansı verdi mi? Eyüp Aydın, Gökdeniz, Yusuf kaç maç oynadılar yav. 9 milyon verdirip aldırdığı Jelert'i bile şaka değil 3 maç sonra ben bunu istemiyorum dedi. İnşallah aynı şeyi yapmaz yine. Tek korkum bu.
Bırak bu garibana yardimıSvanberg
Bırak bu garibana yardimı

Elemana 7K yorum atılmis gelme lan buraya defol diyeFM'de sırf bu eleman için kariyer açıp ilk bunu transfer edicem![]()
fkdjdsbsbsSende öyle gözüküyor sanırım renktaş. Rengi değiştirmedim, standart siyah.Postun yarısı neden farklı renk? Gece temasında okumakta zorlanıyoruz.