Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (1) (21).webp

skrinar itine 1 maç gelecekmiş oda kupada erzurum maçında çekecekmiş

sadık a verilen cezayı dillendirmek lazım , yoksa yine yırtacak lavuklar

Uğurcan
Sallai Singo Lemina Jakobs
Zakaria Sara
Sane Asprilla Lang
Osimhen

Avrupa için baya iyi ve atletik özellikleri yüksek bir 11 olur ilerideyken kaptırdğımuz topları Sallai Singo Lemina Jakobs rahatlıkla süpürür bence

Transfer döneminden önce Türkiye'nin en iyi ilk 11'ine sahiptik. En geniş kadro fenerde idi. Eğer iyi bir 6 no da bulabilirsek hem en geniş hem de en iyi 11'ine sahip kadro bizde olur.

Şöyle baktığımızda Asensio hariç (bizde net bir 10 numara yok) hiçbir bölgede bizden daha iyi değiller. Trabzon ve Bjk 'yi saymıyorum bile. Sonunda gene şampiyonluk yaşamalıyız...

haluk yürekliyi artık izlemiyorum ve takip etmiyorum sporgecesini yaparken iyidiler şimdi bol keseden sallıyor birşey bildikleri yok

Daha cok genc, ilk defa pirlanta gibi genc oyuncu aldik. Egitsinler
Top tasimasi, paslari cok zayif. Hersey egitme ile olsa keske. Hepimiz cocugu 6 yasinda yazdiralim klube egitsinler. Bu cocuga verecegin 6 mi 8 mi neyse ustune koyup ciddi 11 yedekleyecek birini alsinlar. Dunku isvecli dahi bundan daha kullanisli. Bu çocuk ziraat 11 ini ancak yedekler.

Bu veriler iyi degil. Oynadigi kucuk takimda dahi topu kullanma, pas, oyuna katkisi cok dusuk. Kisaca cevherlik bir istatistik yok. Umarim yanilirim.
Oynadığı takım küçük olduğu için defansif verilerinin daha iyi çıkması normal ama tam tersine atak yapmada zorlanacakları için de hücum ve pas istatistikleri kötü olacaktır ki kötü. Adamlar zaten küme düşme mücadelesi veriyor. Mesela Nhaga Trabzon'da olsa idi bence istatistikleri daha iyi olurdu. Her türlü denemeye değer genç oyuncu baktın olmadı gönderirsin zira maaşı düşük olacaktır.

Fb nin birini almasi zor gibi nesyri ellerinde patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt