Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.647
- 14.693
- 1.398
zekariya'ya 10 milyondan fazla verilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasam 8,10m istiyorlar deniyor. Ufak bir ucrete gelmiyor. Goztepe Dennis vs cok daha iyi olurOynadığı takım küçük olduğu için defansif verilerinin daha iyi çıkması normal ama tam tersine atak yapmada zorlanacakları için de hücum ve pas istatistikleri kötü olacaktır ki kötü. Adamlar zaten küme düşme mücadelesi veriyor. Mesela Nhaga Trabzon'da olsa idi bence istatistikleri daha iyi olurdu. Her türlü denemeye değer genç oyuncu baktın olmadı gönderirsin zira maaşı düşük olacaktır.
Adminim gelirse ne diyorsun şampiyonluk ve Juve eleme hamlesi olur mu yoksa Monaco'dan bir kazık daha yer miyizZakaria da Ali Dursun oyuncusu zaten, menajer kucağıjnda dönüyoruz işte.
Şimdi fener yanlıyorlar. Oğuz + para verin Kante yerine Oulai alın bizden diyenler varOulai çöpünü bize 35+ ya çakıp 5 e nhaga'yi alacaklardır. Ellerinde patladı))
Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin...Cok umut vermek istemiyorum derken sanki kendi transferi yapiyor bunlarin kendilerini birsey sanmalari beni bitiriyor.