Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda bulunacak ama kenarda durup sesini çıkarmayacak yeni yusuf demir nhaga demek

Değişikliklerimiz > topçu küsmesin diye
Transferlerimiz > topçu darılmasın diye
İdmanlarımız > topçu yorulmasın diye

Pehhhhhhhhhhhhhhhh

Fb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz
Yapamazlar onuda nesyri elde kaldı.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Zakaria
Sane Sara Lang
Osimhen

Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Ilkay Nhaga
Yunus Asprilla Baris
Icardi

Cok seksi olur

Fb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz
Mateta olmamali ligi kirabilir sakatlanmazsa

Hiç iyi olmaz öyle bir şey olmaz inşallah gerçi Trabzon'un da bırakacağını sanmıyorum şu saatte. Maestro falan alırlar.
40 milyon Oulai icin veriyorlarsa bence sorun yok Lookman a verilse uzulurdum.Kante transferi olmus olmamis onemli degil ancak fb lilerin uzulmesine sevindim

Bizim salaklar insallah fb yüzünden transfer yapmamazlik yapmazlar. Tam darbe vurma zamani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt