Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Defans ve Birebirlerde bizim ilgilendiğimiz çocuk olaiyi ezmiş ama hücumsal verilerde ise tam tersi

Oulai çok daha iyi bir oyuncu o bariz. Biz şu an o paraları veremediğimiz için muhtemelen ona yakın potansiyel gösterir mi umuduyla Nhaga için ya tutarsa diyoruz

1770119578220.webp

Yaz transferi için doğru profil,ara transfer için riskli.
Fofana, Ugarte, Ruiz ile filan başlayan süreç nerelere geldi. İş öyle sakat bir noktaya evrildi ki, burdan doğru çıkmaz artık. Bari en kötü hamleyi yapmayalım. 1 tane tecrübeli bir herif daha almak lazım bence de, Bissouma gibi. Ben o riske girerdim. Kaybedeceğim bir şey olmaz.

Geniş kadro bu şekilde oluyor gayet iş görür.

Uğurcan
Günay

Sallai(1) - Sanchez(2) - Lemina(3) - Jakobs(4)
Kaan - Singo(5) - Abdülkerim - Eren

Zakaria(6) - Torreira(7)
Nhaga(12+1) - İlkay

Sane(8) - Sara(9) - Lang(10)
Yunus - Aspirin(12+2) - Barış

Osimhen(11)
Icardi(12)
Ahmed(Deniz Gül)​

1 transfere hemen yelkenleri şu forumdaki insanlar bile indiriyorsa bu yönetim 20 yıl daha dursun her yıl plansız iş yapmaya devam.Şu zakaria bile sırf o menejerde var diye teklif yapılıyor yoksa izlendiği takip edildiği olayı yok hepimiz biliyoruz.Sakatlıktan dolayı maçları kaçırınca siz sinirleneceksiniz.Sahada oynamayacak messi olsa alınmaz.

Beyler eğri oturup doğru konuşalım Zakaria'ya hayır denmez, maliyet sıkıntısı, sakatlık vs itiraz yok ama en azından kaliteli adam.

Zakaria - Nhaga - Lemina - Torreira - Sara gayet güzel rotasyon oluyor.

Bu seneyi şampiyon bitirelim yaza duruma bakılır.

Bakarsınız sakat gelen adam hiç sakatlanmadan devam eder bu kez Monaco şanssızlığı tam tersi olur.
Mayıs'ta Dursun ve Okan ayrıca şürekalarından kurtulmak kaidesi ile buna okey veririm.

Adamlar Lokman ve Kante'yi alabilseydi hayvanı kadro yapacakti. Ondan bizim derhal 3-4 iyi adam almamız lazım

Geniş kadro bu şekilde oluyor gayet iş görür.

Uğurcan
Günay

Sallai(1) - Sanchez(2) - Lemina(3) - Jakobs(4)
Kaan - Singo(5) - Abdülkerim - Eren

Zakaria(6) - Torreira(7)
Nhaga(12+1) - İlkay

Sane(8) - Sara(9) - Lang(10)
Yunus - Aspirin(12+2) - Barış

Osimhen(11)
Icardi(12)
Ahmed(Deniz Gül)​
Arda unyay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt