Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.918
- 9.322
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angus abi sence kim şampiyon olacak pekiFb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz
Ezikliklerine ölürüz. Bir de Uğurcanla kiskirtmaya çalışıyorlar. Memnun olmayan bir tane gsli yok ama 36 milyon 36 milyon diye kafa ütülüyorlar. Komik tabiŞimdi fener yanlıyorlar. Oğuz + para verin Kante yerine Oulai alın bizden diyenler var
Nasil daha iyi, oulai yi izledim pek bir numarasini göremedim. Verilerde ngaha defans olarak daha iyi. Videolarda da öyle görünüyor kene gibi yapisiyor rakibe.Oulai çok daha iyi bir oyuncu o bariz. Biz şu an o paraları veremediğimiz için muhtemelen ona yakın potansiyel gösterir mi umuduyla Nhaga için ya tutarsa diyoruz
Svansberg çekip çevirir demedim zaten hiçSvanberg'in çekip çevirecek oyuncu olduğunu sana düşündürten nedir? Bundesliga'da küme düşecek takımın son 20 dk oyuncusu herif. Geçmişte iyi topçu olduğu belli ama şimdi çok kötü durumda.