Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz
Angus abi sence kim şampiyon olacak peki

Svanberg sakatlık geçmişi nedeniyle Zakaria'ya yöneldik galiba.Yener ince iyi çalışıyor.

Nhagaaaa
Zakariaaa

Güzel eklemeler olacak güzeeeel😄 illa küfür yemeyi bekliyorlar. Biz size gidin fabian ruiz alın demiyoruz zaten. Adam gibi erkenden alın diyoruz

Zakaria tartisilmayacak bir orta saha tabi ki ama tek soru isareti sakatlik meselesi

Juve deplasmanina lemina ve zakaria orta sahasi ile cikmak bize her türlü arti saglar

Bu zakaria o boyla bileklerine ne kadar hakim öyle

Renatonun ayağı da çok iyi,yerden hücuma atığı paslar falan

Balonoulai'ye 40 vermeyip yerine düşünülen wonderkidi kaptık. Hahahahhahaha

images.webp

Oulai çok daha iyi bir oyuncu o bariz. Biz şu an o paraları veremediğimiz için muhtemelen ona yakın potansiyel gösterir mi umuduyla Nhaga için ya tutarsa diyoruz
Nasil daha iyi, oulai yi izledim pek bir numarasini göremedim. Verilerde ngaha defans olarak daha iyi. Videolarda da öyle görünüyor kene gibi yapisiyor rakibe.

Yonetim Svanberk ismini atti ortaya olumu gosterip sitmaya razi etmek icin. Genc birini alinca taraftar tepki gostermez nasil olsa diyip oynamayacak oyuncuya 6 milyon veriyorlar. Bize su an direkt sahaya atip katki verecek oyuncu lazim Nhaga bu isim degil cok toy daha ve ayagi pas kalitesi kotu dribblingi yok. Torreiranin olmamis halinin olmamisi yani su anda ilerde nolur bilemem. Bu seviyede gelipte parlatip sattigimiz oyuncu yakin zamanda Boey harici ben hatirlamiyorum. Boey hatta biraz daha olmus bi oyuncuydu yasi geregi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt