- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Yas 29 kiralik olsun opsiyon zorunlu olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu lanet monacoda sağlam adam yok mu lan kimi aldıysak sezonun yarısını mr da geçiriyor..
Ben begenmedim demedim ki?@Alper Altun beğenmiyor.
Dedigim gibi oulaida pek birsey göremedim. Torreirada öyle aman aman katkisi yok ofansa ama ilk 2 senesi deli gibi pres yapip adama yapisiyordu. Bu görevi yerine getirirse yeterde artar. Üstelik genc oyuncu gelisime acik, yani ofansif oyununuda gelistirebilir. Derinden attigi paslarida kötü görünmüyor videolarda.Hücumda zaten Oulai çok daha efektif bir oyuncu, defansif olarak da arada çok büyük farklar yok. Karşılaştırma alanındaki % lik farklara bakabilirsin. Ayrıca oyuncuların takımlarında hangi rollerde oynadığı da bu istatistiklere etki ediyor. Nhaga nın ben de videolarını izledim ama özel bir yanını göremedim maalesef. Bize gelirse umarım gelişim gösterir.
Yani hepsini geçtim, piyasa değerlerini içeren sitede oyuncularla ilgilenen klüplere baksaydınız, dünyadaki büyük takımların scoutlarının hangi oyuncuyu takibe aldığını görürdünüz. Nhaga ya ise Trabzon ve bizim dışımızda takip eden olmamış. Portekiz gibi bir ligden her sene o yaşlarda birçok oyuncu büyük takımlara büyük paralara gidiyor. Eğer inanılmaz bir oyuncu potansiyeli görülseydi, biz şu an Trabzon ile mi transfer yarışına girerdik sadece sizce ?
Neyse dediğim gibi benim ilk 11 için bi beklentim yok. Ama aldığı sürelerde kendini gösterip ilerisi için umarım umut verir.
Zakaria'ya neden teklif veriyorlar ki? Monaco kiralık+ opsiyonlu asla vermez? Bonservisiyle almak için mi teklif yapıyoruz?Zakaria da Ali Dursun oyuncusu zaten, menajer kucağıjnda dönüyoruz işte.
Oyuncuyu beğeniyon ama değil mi admirim?Ben begenmedim demedim ki?
Herif ama muzmin sakat ona gidip 25 falan verilmez ustelik 29 yasinda.
oulaiyle ilgileniyomuşuz gibi yapıp trabzonun alternatifini basına düşürtüp alma taktiği yapmışızdır umarım
Vay anasını biz nasıl düşünemedik bunu ama resmi teklif yapmisiz tühYakup Çınar: "Denis Zakaria sürekli sakatlanan bir oyuncu."
Yani neye goreOyuncuyu beğeniyon ama değil mi admirim?
Ya bi s…..Yakup Çınar: "Denis Zakaria sürekli sakatlanan bir oyuncu."