Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oulaiyle ilgileniyomuşuz gibi yapıp trabzonun alternatifini basına düşürtüp alma taktiği yapmışızdır umarım

Yakup yine gotten konuşmaya başlamış

Daha yeni resmi teklif yapılmış zakaria için sakatlık yüzünden olmaz diyo

Bu herifin kafasında var ciddi

Hücumda zaten Oulai çok daha efektif bir oyuncu, defansif olarak da arada çok büyük farklar yok. Karşılaştırma alanındaki % lik farklara bakabilirsin. Ayrıca oyuncuların takımlarında hangi rollerde oynadığı da bu istatistiklere etki ediyor. Nhaga nın ben de videolarını izledim ama özel bir yanını göremedim maalesef. Bize gelirse umarım gelişim gösterir.

Yani hepsini geçtim, piyasa değerlerini içeren sitede oyuncularla ilgilenen klüplere baksaydınız, dünyadaki büyük takımların scoutlarının hangi oyuncuyu takibe aldığını görürdünüz. Nhaga ya ise Trabzon ve bizim dışımızda takip eden olmamış. Portekiz gibi bir ligden her sene o yaşlarda birçok oyuncu büyük takımlara büyük paralara gidiyor. Eğer inanılmaz bir oyuncu potansiyeli görülseydi, biz şu an Trabzon ile mi transfer yarışına girerdik sadece sizce ?

Neyse dediğim gibi benim ilk 11 için bi beklentim yok. Ama aldığı sürelerde kendini gösterip ilerisi için umarım umut verir.
Dedigim gibi oulaida pek birsey göremedim. Torreirada öyle aman aman katkisi yok ofansa ama ilk 2 senesi deli gibi pres yapip adama yapisiyordu. Bu görevi yerine getirirse yeterde artar. Üstelik genc oyuncu gelisime acik, yani ofansif oyununuda gelistirebilir. Derinden attigi paslarida kötü görünmüyor videolarda.

Resmi teklif ne kadar acaba

Sakatlık riskini göze alıp yaptıysak 15 vermisizdir bence

Stoper düşünürsek Monacospor'a bi gidelim derim. Baya sakat topçusu var o bölgede
38c165ad299b90ed227807b0c22f0ab0.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goz gore gore elenmekten biktim. 2 seneyi, 2 sezonu Kaan - Berkan bekleriyle cope attik. Benim tahammulum malca elenmeye kalmadi artik. Zakaria sakatmis, pahaliymis valla umrumda degil. Kaliteli mi, evet. Gelsin.

Yakup Çınar: "Denis Zakaria sürekli sakatlanan bir oyuncu."

Oyuncuyu beğeniyon ama değil mi admirim?
Yani neye gore :D

Suan alinabilecek en iyi oyuncu olabilir zaten alinacak baska adam kalmadi, oyle bakarsam evet. Yoksa yaz donemi tekrar bu soruyu sor hayatta istemem, ya da tek haneli bonservisi falan olmali o riske girebilirsin o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt