Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara rotasyonu ve gelecek adina planlama yaparsak Nhaga midir nedir adi (amma zor ismi var nedense surekli baska birsey yazasim geliyor) gelsin iste deneyek, maasi da 500 bin euro falandir zaten muhtemelen.

Su 6 numaraya da biraz daha saglam birini bulsak en azindan Juve maclarina daha iddiali bakariz. O turu gectiginde cebine 11 milyon euro koyuyorsun yani bir nevi yapacagin harcamanin bir kismini geri alirsin.

Hiç kuşkum yok, Zakaria profil olarak ismi geçenlerin alayından daha uygun biri bizim kadroya. İş total maliyette bitiyor; yaşadığı sakatlıklara baktım, adduktor kas sakatlığı dışındakilerın tekrarlaması çok muhtemel görünmüyor. Bir de 30 yaşından gün almakta olduğu hesaba katılırsa ve Monaco kadrosunda güvendikleri bir alternatifi varsa 15-20 bonservise razı olabilir. Maaş talebi çok yüksek olmayacaktır. Olumlu bakarım; her izlediğimde beğendiğim bir oyuncu...

Adam satmaları lazımdı da Ilekhana’yı sattılar, bilemiyorum, yaşlanıyor, sakat vs diye salar Monaco kesin.
Km'si gelmiş araba gibi 28-29 yaş köprüden önce son çıkış. Monaco yerinde olsam 15+ doğrudan gönderirim, Fransa gibi orta saha pazarının yoğun olduğu bir yerde kolay doldurulur.

yav içeride derbi kazanamamışsın, deplasmanda ts, göztepe, beşiktaş gibi sert maçların var. bi şekilde kendimizi devre arasına atalım diyoruz, para var, elit, şl'de oynayacak topçu alacağız diyorlar. 3 şubat oldu hala ses yok. bu deplasmanların hepsinde dayak yerken pişman olacağız. amatörce işler.

Biz Sneijderi Drogbayi o maliyetlere nasil aldik o zaman sasiriyorum simdi siradan topcu icin kapiyi 20 milyondan aciyorlar hatta 30-40 isteyen var

1000199059.webp

Kısa Profil – Oyun Stili & Güçlü Yönleri
Renato Nhaga, Casa Pia’da savunma ile hücum arasındaki bağlantıyı kuran, modern ve dinamik bir merkez orta saha oyuncusu profili çiziyor. Topla sakinliği, yüksek oyun zekâsı ve doğru karar verme becerisiyle hem topu taşıyan hem de oyunu yönlendiren bir rol üstleniyor. Temposunu ayarlayabilmesi, baskı altında dahi temiz çözümler üretebilmesi ve oyunun yönünü etkili paslarla değiştirebilmesi, onu takımın oyun kurulumunda vazgeçilmez kılıyor.

Savunma yönünde ise güçlü pozisyon alma, doğru zamanda pres ve pas aralarını sezgisel olarak kapatma becerileriyle öne çıkıyor. Atletizmi ve çevikliği sayesinde alanları hızlı kapatıyor ve ikili mücadelelerde etkili oluyor. Genç yaşına rağmen olgun, istikrarlı ve sorumluluk alan bir görüntü sergileyen Nhaga, yüksek gelişim potansiyeline sahip, komple bir orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Bana çok mantıksız geldi sakatlık riski olduğunu bile bile resmi teklif yapılması

Ve arada az bi fark var dedi birkaç kisi

Herif 5 gün önce falan önerilmişti bi de

Ben Nhaga'yi beğendim. Sen gel Karaaslan!
Potensyallı U-23 Transferi; hemde 18 yaşında.
Merkez DMC dedin zaten yamyamci tipinden hayvanı fizik gücü ile Zenci bir oyuncu olur. Tekniği pastanın çileği.

Zakaria sertlik olarak Leminayı bile cebinden çıkarır. Sakatlık kısmı iyi düşünülmeli tabi ama tam ihtiyacımız olan proıfil. Lemina Zakaria Torera Sara çok üst düzey bir orta saha rotasyonu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt