Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi çıkan 6 oynayabilen herkes arasında yine en yetenekli herif bissouma. niye gelmiyon olm ne mal adamsın ya

normalde nhaga gibi orta saha oyuncularını hiç sevmem
orta saha dediğin önce pas atmayı ve pas almayı bilecek, oyunu buna göre oynayacak

fakat günün sonunda OB realitesini kabul etmek durumundayız
OB'nin oynattığı 'düzen'de bu tarz başı kesik tavuk gibi koşabilen, top ayağına gelince boş alan buldu mu o alanı topla kat edebilen, hızlıca ileri geri koşabilen, ikili mücadelelere girmeyi seven herifler hep iş yapıyor

umarız ki Nhaga burada futbolun inceliklerini, pas atıp almayı öğrenir; dribbling tekniğinin üstüne koyup baskı altında top alabilen bir profile dönüşür. bir de iyice kaslanıp kuvvetlenip ikili mücadele canavarı olursa tadından yenmez

Oulai için yazın Trabzon'un kapısını yeniden çalalım
Özel bir oyuncu gerçekten

Aradık taradık onun gibisini bulamadık
Yanına da Zabi alırız yabancılık çekmez
Singo ile beraber üç kafadarlar olarak takılırlar

Neyse aciktim az KFC'den birseyler alayim bari.

Transfer isini cozsunler artik biktim beklemekten vallah.

takım osimhenle oynamaya o kadar alıştı ki ,o olmadan anadolu takımı gibiyiz resmen

yarın bi gün gittiğinde ne bok yicez merak ediyorum

Zakaria'nın sakatlık geçmişinden dolayı veto edilmesi haberi banko yalan bizimkilerin sakatlık falan araştırdığını düşünmüyorum

kısa vadede hiçbir önemi olmayacak ve belki emirhan beşiktaş'ta kaldığı sürece silinip gidecek ama yasin özcan'ı kaçırdığımıza gerçekten üzüldüm. türkiye u21 maçlarında hep çok iyi, nadir bir profil.

apokerim de sonuçta sonsuza kadar oynamayacak.

Zakaria'nın maliyeti ne hiç bilmiyorum ama süper bir oyuncu
Almanya'da da iyiydi
Chelsea'de de iyiydi
Juve'de de iyiydi
Monaco'da da iyi

Sakatlık sorunu var evet ama Lemina'nın da var
Bi o oynar bi o oynar idareli kullanırız

Zakaria ilaç olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt