Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yaşında wonderkid transferi > 15-20 milyon bonservisli, 4m+ maaşlı, 28+ yaş transferi

Roasrio bu sezon iki takim icin oynamis

porto hem vermez hem de boş topçu bence clde kucaktan kucağa bir locatelli bir thuram gezdirir rosarioyu

Mauro Icardi’nin temsilcisi Elio Pino ile konuştum; Icardi’nin son zamanlardaki fit görüntüsünü ve eski formuna kavuşmak için özel antrenörle çalışıp çalışmadığını sordum ve Pino’nun cevabı şöyle oldu: “Hayır, o sadece tek başına ve en iyisi olmak için çok çalışıyor, çünkü Mauro hem sahada hem de saha dışında bir şampiyondur.” (Arda Özkurt / @MadridMedia_)

pablo rosario uygun görünüyor ilk bakışta
beleşse kiralayak 6 ay idareten

Mauro Icardi’nin temsilcisi Elio Pino ile konuştum; Icardi’nin son zamanlardaki fit görüntüsünü ve eski formuna kavuşmak için özel antrenörle çalışıp çalışmadığını sordum ve Pino’nun cevabı şöyle oldu: “Hayır, o sadece tek başına ve en iyisi olmak için çok çalışıyor, çünkü Mauro hem sahada hem de saha dışında bir şampiyondur.” (Arda Özkurt / @MadridMedia_)

Vakti seherde
Açılır perde
Düştüğün yerde
Derman sendedir

Düşmüşüm kaldır
Mihnetim oldur
Ağlarım güldür
Derman sendedir

arif-sa%C4%9F-ba%C4%9Flama.gif

yazın şöyle bi herif alıp 4-3-3'e dönek bence

Ekli dosyayı görüntüle 314370

lyonun os rotasyonuna bak. yukarda arkadaş lyon yazmış salladı mı emin değilim ama şu rotasyon fazla şişkin duruyor gerçekten

Hiç öyle değil iç yüzü... Morton, Tessmann ve Tolisso çok düzenli oynayan ilk 11 oyuncuları... Mangala çapraz sakatlığından yeni dönmüş, 3-4 maç azıcık süre almış... Carvalho ve Merah altyapıdan çıkardıkları rotasyonda falan biraz şans bulan gençler... 10 numara yazanlar da kanatlarda falan da kullandıkları ofansif oyuncular...

Sakatlıktan çıkan Mangala'yı ve az oynayan gençleri biz istemeyiz mantıken, Morton ve Tessman'ı da satmazlar veya oyuncular gelmez gibi... Beeelki Tolisso'yu bırakırlar 31 yaş için ciddi bonservis verirsek... O da belki eskiden öyle değildi ama artık daha 8-10 bir adam biraz İlkay gibi...

Monaco'ya 3 milyon kiralama bedeli verelim, sezon sonuna kadar 3-5 maç oynasa kardır Zakaria.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt