Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.672
- 1.277
- 1.918
18 yaşında wonderkid transferi > 15-20 milyon bonservisli, 4m+ maaşlı, 28+ yaş transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine HCM Sports
Zaten 2 takımda oynamış bu sezon Nice ve Porto'da.Porto bize as oyuncusunu verecekti.
Mauro Icardi’nin temsilcisi Elio Pino ile konuştum; Icardi’nin son zamanlardaki fit görüntüsünü ve eski formuna kavuşmak için özel antrenörle çalışıp çalışmadığını sordum ve Pino’nun cevabı şöyle oldu: “Hayır, o sadece tek başına ve en iyisi olmak için çok çalışıyor, çünkü Mauro hem sahada hem de saha dışında bir şampiyondur.” (Arda Özkurt / @MadridMedia_)
bu adama güvenilir mertens haberini ilk verenlerden
Porto bize as oyuncusunu verecekti.
Lan bu herif bu sezon iki takim icin oynamis zaten
Yalan haber yüksek ihtimal 2 takımda oynamış zaten.
Gariban çocuğu buldununuz saldırın bakalimBurada benim yazdıklarımı okuyup bana cevap vermiş gibi... topu kazanıp rakibe vermesi daha da kötü bir durum
Ekli dosyayı görüntüle 314370
lyonun os rotasyonuna bak. yukarda arkadaş lyon yazmış salladı mı emin değilim ama şu rotasyon fazla şişkin duruyor gerçekten
Yav yeter Umut olumsuzluk sıkma kendimi kesicemAli Koç varken Gardi ile sorunlulardı o gitti, bu gidişle Gardi'yi fenere kaptırırız şimdiden söyleyeyim.