- 12 Ocak 2013
- 50.837
- 60.196
- 4.323
mangalaaaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırBir gün transfer dönemi açilmadan tüm hazirlıkları yapıp bitiren. Açıldıgında da patır patır eksik denilen yerlere oyuncularin indiği bir transfer dönemi görebilecek miyiz acaba GS de.
çünkü juve maçında mücadele gerekecek merkezde.Savunma yapacak, top kazanacak biri lazım sertlik katacak.Direkt lemina yerine oynayacak biri lazımYaratıcı 8 yerine kesici 6 gerekliliğine nasıl ikna oldun? Kendimden mi şüphelensem?![]()
Dünya uzerinde 1 tane akılli , vizyoner bir adamın olmaması imkansız nasıl hayır.
casa pia topa %20 falan sahip oluyordur anca zatenbu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş
çok saklanıyor o zaman
adam alamazlarsa 23 yaş altı kontenjanı boş kaldı dedirtmemek için"Yusuf kicina tekme" bildirimi neden hala gelmedi?
Takımı düşmemeye oynuyor, %40 topla oynama ortalaması var nerdeyse. 65dk ortalaması var elemanın da 35.6 topla buluşma. Saklanmasa bile anca sıra geliyordurbu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş
çok saklanıyor o zaman
15 macta iki gol atmis 370 dakika oynamış verilen paralara bakAl Ittihad, Nijeryalı forvet George Ilenikhena'yı Monaco'dan yaklaşık € 33 milyon karşılığında transfer etti.
(Kaynak: @ittihad_en )
Ekli dosyayı görüntüle 314377
Hocam takım düşme adayı maçlarını hiç izlemedim ama muhtemelen top genelde rakiplerde oluyordur, bunlar ağırlıklı defans yapar yani normali bu. O yüzden çok fazla topla buluşması olmaz. Mesela bugün Oulai ile karşılaştırması vardı. Bütün hücum istatistiklerinde Oulai çok üstün.bu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş
çok saklanıyor o zaman