Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangalaaaaaaaaaaaaaa

Ekran görüntüsü 2026-02-03 170433.webp

durshun ouzbeq transfer sınavından kaldın

kimse olmuyosa bile bu defa kontenjanı boş bırakmayalaım
en cüzi maliyetli kiralık kimse onu alalım kulübe ve tribün şenlensin

Al Ittihad, Nijeryalı forvet George Ilenikhena'yı Monaco'dan yaklaşık € 33 milyon karşılığında transfer etti.

(Kaynak: @ittihad_en )

1770127625359.webp

Bu arada 6 numarada ki sçışı saymazsak lang ve asprilla transferleri çok iyi transferler bence... ama futbolda üniversite sınavı gibi değil 1 yanlış 2 doğruyu birden siler süpürür. Ne kadar ki hücum hattındaki eksiklere çare buldularsa orta sahanın içine sçıp batırdılar...

bu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş

çok saklanıyor o zaman
Takımı düşmemeye oynuyor, %40 topla oynama ortalaması var nerdeyse. 65dk ortalaması var elemanın da 35.6 topla buluşma. Saklanmasa bile anca sıra geliyordur :) Playmaker 8'den ziyade merkez ortasaha gibi duruyor istatistiği.

1770127697336.webp

Ali dursun denen menajer madem oyuncusunu çakmak için bu kadar hevesli larsson'u çaksın frankfurt'dan.

İsmi gecen genç elemanı beğendim ciğersiz agresif bir cocuk biraz kazma ama sonradan oyuna sokup is yaptırabilirsin

bu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş

çok saklanıyor o zaman
Hocam takım düşme adayı maçlarını hiç izlemedim ama muhtemelen top genelde rakiplerde oluyordur, bunlar ağırlıklı defans yapar yani normali bu. O yüzden çok fazla topla buluşması olmaz. Mesela bugün Oulai ile karşılaştırması vardı. Bütün hücum istatistiklerinde Oulai çok üstün.

Biri Comparisonator sitesinden Oulai'nin Bastia dönemi verileiyle karşılaştırılmasinı istemiş. Hücum verilerinin bazılarında geçmiş Nhaga Oulai 'yi Bastia dönemi kıyas alındığında. Oynadığı takım önemli bekleyelim gorelim ,inşallah çok iyi çıkar.

casa pialı çocukta geldi bu yusuf denen lavuk hala ne diye takımda iptal edin şunun lisansını sözleşmesini yırtın yollayın delirtmeyin ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt