Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sassuolu orta sahasinda bir tane azman vardi, adam yiyen o hala ordami?

SmartSelect_20260204_015319_Samsung Internet.webp

Biraz zöp bir arkadaş gibi

ifbin hala net santraforu yok.

Fark ettiyseniz bilmem ama son 3-4 haftadir oyun olarak dokuluyorlar, sadece Asensio ve Talisca arti Skriniar suan tutuyor.

Uzun vadede, farki koya koya ilerliyecez.

Saka falan herhalde

Ngaha Ajax devreye girdi
Ugarte Ajax devreye girdi
Altimira icin dun kiralik teklif vermisler, redditmisler

@Alper Altun
Ne ajaxsınız oğlum siz.

can armando güner mi
yusuf demir neyimize yetmedi

kendimi bildim bileli bu gurbo veletler gelior gidior gasaraya, 1 tanesinin 2 maç üst üste oynadığını görmedim ha. hala aynı mentalite sürüyor ne hikmetse

Fark ettiyseniz bilmem ama son 3-4 haftadir oyun olarak dokuluyorlar, sadece Asensio ve Talisca arti Skriniar suan tutuyor.

Nesyri varken kenar ortalar ise yariyodu yine

Simdi farklı olacak

Alanya bal+kaleci ertugrul hediyesi

Kocaeli selcuk inan derdim ama as stoper ve tayfur da etkilemiştir.onda da uzaktan tek sutla aldılar

Ve direkten dönen toplar çok kadersel oldu

Üzmezler bir de Nunez veya Leanardo çözerler hazır oradayken. Kante'yi çözdükleri gibi.

fb icerde bırakacak puanları daha cok
Bizi fener ilgilendirmemeli

Antep maçında kaybedilen -2 puan olmasaydı şu an +5 puan önde olsak kafa rahat olacaktık fakat günün sonunda rakibin kollandığını unutmamak lazım biz şampiyon olurken vura vura oluyorduk.

Kocaelispor maçında bile kart görmesi gereken adamlar kart görmediği için 3 puan aldılar.

O yüzden aması filan yok bu takıma 1 tane baba adam alıp bonservise kıymaları lazım şampiyon olursan zaten hayvan gibi gelir elde ediyorsun.

Üst üstte 4 şampiyonluk tarihte ilk kez üst üstte 5'nci şampiyonluğun kapısı açacak.

Ben transfer yapmıyorum demek o riske giriyorum demektir ekonomisi bu kadar hızlı büyüyen riva, florya, mecidiyeköy tüm projelerden para yağan, sponsorlukları, mağazacılık rakamları uçan, loca ve stad gelirleri tavan yapan kulübün bir başkanı bunu taraftara borçludur.

150 m euro harcadı fakat 75 m euro'su Osimhen geçen sene kadrodaydı, 30 m euro Uğurcan zaten Muslera gitti bir tek Singo ve Sane aldık üstüne 7-8 tane adam yolladık rotasyonu zayıflattık.

Bu takıma 1 tane baba alıp işi bitirmeliyiz.

Deli gibi para harcıyorlar ama Sane Osimhen e yakın kanat ve forvetleri yok. Beğenmediğimiz Barış ayarında oyuncuları bile yok. Lookman ve iyi bi forvet alsalardı dengeler değişirdi. Bizim yapmamız gereken sadece iyi 6 ve 10 numaraydı sağolsun bunu bile yapmadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt