Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akil yokki bunlardaNhaga ve Armando'yu bari şu İstanbulspor maçına yetiştirseydik çocuklar biraz ısınsaydı.
Zaten şampiyon olacağızRuiz hamlesi şampiyonluk hamlesi olur.
Bizim fener maçına kadar 1 tane bile puan kaybetmememiz lazım o maça en az 4 puan önde olmamız gerekiyor.Zaten şampiyon olacağız
Avrupa de bari
fb icerde bırakacak puanları daha cokBizim fener maçına kadar 1 tane bile puan kaybetmememiz lazım o maça en az 4 puan önde olmamız gerekiyor.
Ne ajaxsınız oğlum siz.Saka falan herhalde
Ngaha Ajax devreye girdi
Ugarte Ajax devreye girdi
Altimira icin dun kiralik teklif vermisler, redditmisler
![]()
Spaanse media: 'Ajax meldt zich voor 24-jarige controleur'
Ajax heeft een bod gedaan op Real Betis-middenvelder Sergi Altimira, maar het werd afgewezen. De Amsterdammers zochten naar een huurdeal zonder koopoptie. Ook Eintracht Frankfurt en RB Leipzig toonden interesse in de Spaanse speler.www.fcupdate.nl
@Alper Altun
Nesyri varken kenar ortalar ise yariyodu yineifbin hala net santraforu yok.
Fark ettiyseniz bilmem ama son 3-4 haftadir oyun olarak dokuluyorlar, sadece Asensio ve Talisca arti Skriniar suan tutuyor.
Uzun vadede, farki koya koya ilerliyecez.
Üzmezler bir de Nunez veya Leanardo çözerler hazır oradayken. Kante'yi çözdükleri gibi.ifbin hala net santraforu yok.
Fark ettiyseniz bilmem ama son 3-4 haftadir oyun olarak dokuluyorlar, sadece Asensio ve Talisca arti Skriniar suan tutuyor.
Uzun vadede, farki koya koya ilerliyecez.
Salihim bana da 1 kg gübre ayırır mısınBir galatasaraylı olarak şu an yeise düştüm.
![]()
Bizi fener ilgilendirmemelifb icerde bırakacak puanları daha cok
Bu yönetim altimira yapar gibi UmudumRuiz hamlesi şampiyonluk hamlesi olur.