Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kante guendouzi asensio merkeziyle her türlü son haftaya kadar yürürler

ramstaki maç şampiyonu belirler umarım okan bu sefer final maçı oynatmayı becerir

bizde lemina falan sakatlanır en az 5 hafta kaçırır, o maça kadar epey puan kaybederiz OS transferi yapılmaz ise

çampionluğu satıyor hainler

bizde lemina falan sakatlanır en az 5 hafta kaçırır, o maça kadar epey puan kaybederiz OS transferi yapılmaz ise

çampionluğu satıyor hainler
Lemina sakatlanırsa zaten geçmiş olsun direk kupayı versinler.

Oyundan çıktığı, oynamadığı her maç rakipten yediğimiz baskını haddi hesabı yok resmen ablukaya alıyorlar.

:love:

Noa Lang: "Teknik direktör ile yaşadığım sorunlar geçti gitti. Galatasaray'da olduğum için gerçekten çok mutluyum." (ESPN)

5 şubatmış ya lan son bildirim
Be bu gece sanaydım

protez singo devreye girerse işler değişebilir de bu sezon hiç ümidim kalmadı kendisinden

sane, osimhen ve barışın son 2 ay hayvan modu açacağını düşünüyorum

6 numaraya lemina muadilini çekseler güle oynaya seneye cl biletini cebe koyacaktık,, bu kadar yatırımı göz göre göre şansa bıraktılar

dursun ve avaneleri defolmadan erden timurun anlattığı gs standartına ulaşmak mucize

1770160589546.webp

Dursun özbek klasik yine yaptı yapacağını. Bu yönetime rağmen başarılı olmak Galatasaray mucizesi işte
Juventus maçlarını salıp lige konsantre olmalıyız ahbap bu işin aması yok hem siyasilerin senelerdir neler yaptığını görüyoruz feneri şampiyon yapmak için her yolu deniyorlar bunlara inat tek kulvarda gidip kupayı almak lazım.

#ÇareTekKulvar

"Beyler nedir bu haliniz başınızı yukarı kaldırın, biz GALATASARAYIZ bizde umutsuzluğa yer yoktur, bizim mücadelemiz hak ile batılın mücadelesidir, batılın karşısında hakkın zail olduğu nerede görülmüştür, ayağa kalkın! " diyecek ve hepimizin yüreğine su serpecek kallavi bir forum ağabeyi yok mudur?!

Juventus maçlarını salıp lige konsantre olmalıyız ahbap bu işin aması yok hem siyasilerin neler yaptığını görüyoruz feneri şampiyon yapmak için her yolu deniyorlar bunlara inat tek kulvarda gidip kupayı almak lazım.
Her sene böyle olacak bu, seneye yine böyle yapacaklar biz şamp olsak bile. Bunu kabul edip camia ona göre hareket etmeli de maalesef yönetim bizi hep yarı yolda bırakıyor.

İş futbolcular ve Okan hocada. Hoş ona da bulaştılar.

"Beyler nedir bu haliniz başınızı yukarı kaldırın, biz GALATASARAYIZ bizde umutsuzluğa yer yoktur, bizim mücadelemiz hak ile batılın mücadelesidir, batılın karşısında hakkın zail olduğunu nerede görülmüştür, ayağa kalkın! " diyecek ve hepimizin yüreğine su serpecek kallavi bir forum ağabeyi yok mudur?!
Salih batıya geçemiyoruz ki uğraştığımız şeylere baksana biri bitse diğeri bitmiyor.

-Kendi başkanımız
-Kendi yöneticilerimiz
-Siyasiler
-Hakemler
-fener
-mhk
-tff

Her sene böyle olacak bu, seneye yine böyle yapacaklar biz şamp olsak bile. Bunu kabul edip camia ona göre hareket etmeli de maalesef yönetim bizi hep yarı yolda bırakıyor.

İş futbolcular ve Okan hocada. Hoş ona da bulaştılar.
Bu ülkede 5 yıl Avrupa'da ciddi hedefler koymam hatta net hedefim sürekli lig olur, üst üstte 10 yıl şampiyonluk hedeflerim zaten o noktadan sonra fener nüfusu yerle bir olur ondan sonra komple tek takım olarak Avrupa'ya saldırırım.

Bizim ne yapıp edip bu düzeni yıkmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt