Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur

Menajerler Ruiz tarafı tamam diyor, PSG işi yokuşa sürüyormuş

Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.

Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.

Whats up Nhagga'nın 2 tane 90 dakikasını izledim çünkü ona göre sövmeye hazırlandım

6 numara özellikli Gedson vari bir çocuk. Geliştirilmesi gereken özellikleri çok bariz ama en bariz yeteneği sürati ve topla dikine yardırması bir 6 no olmasına rağmen

Şu çocuğu Ocak başında indirseydin lige de hazırlardın, Fethiye Methiye oynatırdın.
İnandım Ağa Allah senden razı olsun

Uğur

Ruiz tarafı olabilir diyor PSG işi yokuşa sürüyormuş lan Gardi'yi yollasanıza işi bitirsin.

o is yatali cok oluyor dursun veto etti

Uğur

Erken degil mi? Koskoca iki gunumuz var daha

Ne olacaksa bu 24 saatte olur son gün anca yurt içi bir hareket olur gibi geliyor o yüzden yarın kritik gün umarım kuş taşa çarpar bir şeyler olur da Ruiz filan düşer.

Uğur

Oyle demedi. Menejerler biz bu isi bitirebiliriz dedi ama ben Ruiz’in tarafi hazir diye birsey duymadim. Gerci cok dikkatli de dinlemiyordum. Bir yandan calisiyorum. Yatin uyuyun. Ruiz falan olmaz.

Dennis'e okey ya. Maestro da. Boş bırakmayın 1 kişiyi, lazım oluyor işte sakatlık vs.

Ne olacaksa bu 24 saatte olur son gün anca yurt içi bir hareket olur gibi geliyor o yüzden yarın kritik gün umarım kuş taşa çarpar bir şeyler olur da Ruiz filan düşer.

Tekme tokat dovusmeleri lazim campos yada enrique ile ruizin bu saatten sonra buraya dusmesi icin unut onu. :asd: Olmaz oda çunku adam oyle bir karakterde biri değil mulayim bir ispanyol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt