Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Nhaga Torreira Sara Barış
Osimhen Lang

Juve 11'im mevcut şartlarda​

Kanteyle gaza gelmelere bak puahahhahha

Zamanında Mostafa Muhammed o haksız kırmızıyı gördüğünde,arda konuştuğunda ve fatih terim yalnız bırakıldığında böyle gaza gelecektniz.Sosyal medyada her yerde zayıf kaldınız.Sokuk bjklilere ezdirdiniz bizi

Başlarım transferine ya.fbnin köpek muhabiri bıyık altından sinsi sinsi karıştırmayalım kantenin nasıl geldiğini falan diyo.Sanki yarın Tanri ağızlarının ortasına baltayı indirmeyecek,sanki yukarıdaki gormuyo dalavereyi.benim hoşuma gidiyor açıkçası bu yavşak yavşak ağızlarla konuşmalar.

Yarın yine cinci merale,Allahin topu can aydogumusa küfredecek bu bit sürüsü

Nesyri 1.5yıl imzalamış

1.5yıl için araplar neden 15m bonservis versin??

Zaten sözleşmesi de fesh edilen topçu. Kante-nesyri olayında fırıldaklık var araştırılsa neler çıkar kim bilir

zaten biz istesek de, istemesek de, ederson üstü fabian ruiz transfer edip o tura çıkarsak da, rövanşta hayvan gibi baskı yiyeceğin bir torino deplasmanına gittiğin şl juventus playoffuna underdog çıkacağız.

juve turu geçer oranlarına baktım 1.25-1.30 falan şu anda.

yani buradan dikkatimizi dağıtacak bir şey de yok şl'den elenseydik de yapmamız gereken şeyler aynıydı. 21 ocak atletico maçının o yüzden bir önemi yok bence. zaten adam almalıydın abi normal önümüzdeki yıllar ve bu sene için. juvelik bir şey yok elersen elersin zaten takım götünü yırtacak her şekilde o turda.

Aga boudaui gelsin yeterli

Kimin haritasına baksak gelmiyo.yildim

Çünkü bunlar almak istemiyor.Hakanin ve Ruizin ayrılma ve gelme durumu yüzde 70 di ama herifler istemiyor

zaten biz istesek de, istemesek de, ederson üstü fabian ruiz transfer edip o tura çıkarsak da, rövanşta hayvan gibi baskı yiyeceğin bir torino deplasmanına gittiğin şl juventus playoffuna underdog çıkacağız.

juve turu geçer oranlarına baktım 1.25-1.30 falan şu anda.

yani buradan dikkatimizi dağıtacak bir şey de yok şl'den elenseydik de yapmamız gereken şeyler aynıydı. 21 ocak atletico maçının o yüzden bir önemi yok bence. zaten adam almalıydın abi normal önümüzdeki yıllar ve bu sene için. juvelik bir şey yok elersen elersin zaten takım götünü yırtacak her şekilde o turda.
Ederson ustu Ruiz niye transfer ediyoz hayallerde ki paralel evrende de mi plan rastgele gidiyor yav :asd: Ruiz zaten edersonun daha iyisi ayni tip adam.

1770166052357.webp

getirin adami, fazla uzatmayin.

Kante transferi olduysa bizim yönetimin aklı "eyvah kante'yi getirdiler biz de isim getirelim"e itecek birazcık tanıyorsam.

Ruiz'i falan geçin saçma sapan sırf ismi var diye bi adama para bayılabiliriz her an.

Ederson ustu Ruiz niye transfer ediyoz hayallerde ki paralel evrende de mi plan rastgele gidiyor yav :asd: Ruiz zaten edersonun daha iyisi ayni tip adam.

aslında kağıt üstünde ikisi de 8 ama profilleri farklı bence ya. ben ikisini yan yana yakıştırıyorum vallahi kafada

ederson çok tempolu b2b, pas arası top çalması iyi, ortalama pasör, hızlı çevik bir tip.

fabian ruiz daha skorer, rakip kaleye yakın olmak isteyen, aşırı iyi pasör ve şutör ama daha hantal ve yavaş bir profil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt