Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en komiği seçimden dolayı devre arası harcamaması

ulan sene başı 130 harcadın devreyle birlikte 150 olsa kim ne diyecek sanki ne farkı var

ya da bunu önceden söyleyeceksin nhaga 5 ocakta gelecek 1 ay takıma uyum sağlayacak mesela

nerden baksan mallık
Seçimle ilgisi yok piyasa manyak. 3-5 liralık adamlar 40-50 lira dünya kupasından dolayı. Ben filateli koleksiyoneriyim orda da aynı şey olur yeni fiyat kataloğu çıkacağı zaman herkes fiyat artacak diye pul alır fiyatlar 3-5katına çıkar ama katalog değeri birbuçuk kat artar. Olay bu.

Sag beke bak. Allahim sabir ver, hic mi sagbek yok lan altyapida???? Kapatin o altyapiyi yerine wc yapin

Derin Gs, lise, cart curt

Peki gerçek ne, fbnin sürekli kollanması,

Bu sırada lisede pilav günü neden ayranın tuzu az diye şikayetlenen 100 yaş ortalamasıyla pek de kimsenin ciddiye almadığı Gs divan kurulu ve üyeleri.

Gsyi korumayan başkanı. Söz konusu kendileri olunca karaborsa bilet mevzusunda bir milyon sayfalık açıklama yapan ama Gs söz konusu ise kulak üstü yatan, yokmuş gibi davranan yönetimi. O mevzuda da nedense ortaya çıkınca birden bilet bulunur olmuştu

Gs sadece taraftardan oluşmaktadır. Yönetimi de üyeleri de yok hükmünde bir avuç etkisiz eleman. Ben sadece fbnin kollanmadığı eşit şartlarda yarıştığı bir rekabet istiyorum ama kalecinin topu elinde tuttuğu saniye kuralının dahi lig tarihinde uygulandığı takımdır Gs

Juventus gibi elemenin imkansız olmadığı bir rakip çıkmış. Transferler yapıp sonuna kadar üst turu hedeflemek yerine yine yapılmayan transferler, Okan’ın saçmalıkları falan filan neyse yav hala transfer cart curt diyoruz. Yemişim transferini de futbolunu da

Seçimle ilgisi yok piyasa manyak. 3-5 liralık adamlar 40-50 lira dünya kupasından dolayı. Ben filateli koleksiyoneriyim orda da aynı şey olur yeni fiyat kataloğu çıkacağı zaman herkes fiyat artacak diye pul alır fiyatlar 3-5katına çıkar ama katalog değeri birbuçuk kat artar. Olay bu.
Alakası yok

İyi günler

Dursun özbek aradan yillar geçti düzelmiştir dedi insanlar.Yok dursun özbek 1.dursun özbek dönemi ile ayni.Huylu huyundan vazgeçmiyor.Tam bir sarmal içerisinde klüp.

Şu Altimira'yı alsanıza oğlum zorunlu opsiyonla

Dursun bi sen akıllısın aliminyum zorunlu opsiyon koymadan kim sana iyi oyuncusunu versin
Bonservis olmayacakmış zorunlu opsiyon olmayacakmış son gün sana bu şartlarda iyi oyuncularını verecekler zaten

Zorunlu opsiyon işine karşı çıkmasaydı özbek çoktan gelirdi baba orta saha

Sag beke bak. Allahim sabir ver, hic mi sagbek yok lan altyapida???? Kapatin o altyapiyi yerine wc yapin

Çocuğu yine sağ bek oynatıp 45te çıkarıp bak hazır değil diyecek. Gökdeniz kadar oynayacak bi çocuk yok mu altyapıda? Hep Gökdeniz’i rezil etmezsin her türlü 45te oyundan alacaksın

Dursun zaman “Dursun” diyorsun da oyun değil ki transfer
Sen inanmasan da bi son var anla herkese inat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt