Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang ve asprilla dan sonra rotasyonda da Gs önde

Barisla yunusu 1 numara görmeye devam

Haluk diyor ki menajerler Galatasaraya surekli oyuncu oneriyor menajer onerisine kaldiysak copun biri gelir ya da gelmez.İste boyle bir yonetim var basimizda

Şampiyonluğun salınmasına dair mesaj aldığımızı düşünmüyorum. Dursun Özbek geçmişte de benzer durumlar yaşattı bize fakat bu dönem özelinde utanmadan, arlanmadan 1 ay boyunca taraftar aleni bir şekilde aldatıldı. Dursun Özbek özelinde Galatasaray taraftarı güven bunalımı yaşamıştır, bunun ise bedeli olmalıdır. Her transfer dönemi aynı senaryoyu yaşamaktan yıldık.
Huylu huyundan vazgeçmez. Bizim yönetimi bilmesek talimat aldılar diye düşünürdük. Ama bizimkiler böyle taraftar kırbacı yemeden iş yapmıyor.

en komiği seçimden dolayı devre arası harcamaması

ulan sene başı 130 harcadın devreyle birlikte 150 olsa kim ne diyecek sanki ne farkı var

ya da bunu önceden söyleyeceksin nhaga 5 ocakta gelecek 1 ay takıma uyum sağlayacak mesela

nerden baksan mallık

en komiği seçimden dolayı devre arası harcamaması

ulan sene başı 130 harcadın devreyle birlikte 150 olsa kim ne diyecek sanki ne farkı var

ya da bunu önceden söyleyeceksin nhaga 5 ocakta gelecek 1 ay takıma uyum sağlayacak mesela

nerden baksan mallık
Asprilla ve renato 2 hafta once gelse belki antep maçını alacaktın

Hicbisey doğru değil

Hersey geç oluyo

Ben de memnunum transferlerden. Biraz gereksiz yangın yapıyoruz gibi geliyor bana. Sol defansımızı yedekleyemedik tek sorun o.
Yangın bu işin raconu olmazsa olmaz. Yönetim ipe un serecek biz dozunda yangın yapacağız. Transfer dönemi bitince de konsantrasyon sinerji işine döneceğiz. İşin usulü olayı cimbomun töresi bu.

Yangın bu işin raconu olmazsa olmaz. Yönetim ipe un serecek biz dozunda yangın yapacağız. Transfer dönemi birinci de konsantrasyon sinerji işine döneceğiz. İşin usulü olayı cimbomun töresi bu.
Bizim yönetime sürekli sopa göstermesi lazım taraftarın. Yönetimin motivasyonu budur bizde yoksa salıverirler hep

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt