Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.596
- 3.220
- 1.198
Ben de memnunum transferlerden. Biraz gereksiz yangın yapıyoruz gibi geliyor bana. Sol defansımızı yedekleyemedik tek sorun o.Lang
Asprilla
Güner
Nhaga
daha ne olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de memnunum transferlerden. Biraz gereksiz yangın yapıyoruz gibi geliyor bana. Sol defansımızı yedekleyemedik tek sorun o.Lang
Asprilla
Güner
Nhaga
daha ne olsun
Altimira tas gibi. Cuk oturur20 ye birakiyolarmis yine sallamış herif
Huylu huyundan vazgeçmez. Bizim yönetimi bilmesek talimat aldılar diye düşünürdük. Ama bizimkiler böyle taraftar kırbacı yemeden iş yapmıyor.Şampiyonluğun salınmasına dair mesaj aldığımızı düşünmüyorum. Dursun Özbek geçmişte de benzer durumlar yaşattı bize fakat bu dönem özelinde utanmadan, arlanmadan 1 ay boyunca taraftar aleni bir şekilde aldatıldı. Dursun Özbek özelinde Galatasaray taraftarı güven bunalımı yaşamıştır, bunun ise bedeli olmalıdır. Her transfer dönemi aynı senaryoyu yaşamaktan yıldık.
Alırsak opsiyonlu kiralık alırız
Asprilla ve renato 2 hafta once gelse belki antep maçını alacaktınen komiği seçimden dolayı devre arası harcamaması
ulan sene başı 130 harcadın devreyle birlikte 150 olsa kim ne diyecek sanki ne farkı var
ya da bunu önceden söyleyeceksin nhaga 5 ocakta gelecek 1 ay takıma uyum sağlayacak mesela
nerden baksan mallık
Yangın bu işin raconu olmazsa olmaz. Yönetim ipe un serecek biz dozunda yangın yapacağız. Transfer dönemi bitince de konsantrasyon sinerji işine döneceğiz. İşin usulü olayı cimbomun töresi bu.Ben de memnunum transferlerden. Biraz gereksiz yangın yapıyoruz gibi geliyor bana. Sol defansımızı yedekleyemedik tek sorun o.
Transfer sampiyonu fb oldugu da tartisilir bence biz gerekli transferi yapamadik o ayri25/26 transfer şampiyonu fb
25/26 lig şampiyonu Galatasaray
Yazın bi kenara
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim yönetime sürekli sopa göstermesi lazım taraftarın. Yönetimin motivasyonu budur bizde yoksa salıverirler hepYangın bu işin raconu olmazsa olmaz. Yönetim ipe un serecek biz dozunda yangın yapacağız. Transfer dönemi birinci de konsantrasyon sinerji işine döneceğiz. İşin usulü olayı cimbomun töresi bu.
4 eylül'de Fabrizio böyle bir haber atmış.
4 eylül'de Fabrizio böyle bir haber atmış.