- 18 Temmuz 2009
- 82.084
- 239.801
- 5.263
sgmüsterih ol sixpacki alacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sgmüsterih ol sixpacki alacağız
Six'i diger türlü okudum abvmüsterih ol sixpacki alacağız
bu zaten Dursun un emir postası gibi biri, yani bu böyle yazdıysa transfer falan olmaz...

dedeler çok para harcadın diyecekler mali tablo daha kötü görünecek , bir de aday falan çıkarsa M.Cengiz başkan gibi, koltuk gidecek diye korkuyor ...Abi Allah aşkına biri bana transfer yapmakla seçim kaybetmenin ne gibi bağlantısı olduğunu açıklasın ben bu kadar saçma bir argüman daha duymadım. Ne olacak yani seçimde üyeler Galatasaray'ın en büyük eksikliği olan yerlere transfer yaptınız Galatasaray'ı saha içinde güçlendirdiz deyip size oy moy yokmu diyecekler nasıl bir şey bu.?
Sen sanki biliyonUlan hşaş 2 saat önce adamın kim olduğunu bilmiyodun![]()
Seçim kaybetmez de çıkıp eleştiren cok olur.Abi Allah aşkına biri bana transfer yapmakla seçim kaybetmenin ne gibi bağlantısı olduğunu açıklasın ben bu kadar saçma bir argüman daha duymadım. Ne olacak yani seçimde üyeler Galatasaray'ın en büyük eksikliği olan yerlere transfer yaptınız Galatasaray'ı saha içinde güçlendirdiz deyip size oy moy yokmu diyecekler nasıl bir şey bu.?

Bir kolpada o atsın be CaferinimUlan hşaş 2 saat önce adamın kim olduğunu bilmiyodun![]()