Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne güzel böyle komple bir orta saha alma ihtimali doğmuş
Saçma sapan ego kasıp aldırmıyorsun valla yatacak yerin yok

Al şu adamı juveyi eleriz sonrasında tottenham falan gelse es kaza zaten daha önce yendiğimiz takım
Önümüz baya açık olur

İtibar prestij ve para manyağı olabiliriz

Taraftarı kandırıp oyaladın CL turunu ve lig şampiyonluğunu riske atıyorsun

Gereken neyse yapıp şu adamı almalı yapmıyorsa taraftar baya tepki göstermeli

Böyle saçma sapan kulup yonetme tarzı mı olur ya günden güne fikirleri değişiyor heriflerin

bu zaten Dursun un emir postası gibi biri, yani bu böyle yazdıysa transfer falan olmaz...

Yahu bu fırsat transferi dedikleri nedir tam olarak anlamış değilim. Fırsat dedikleri neyin fırsatı neye göre fırsat kime göre fırsat ?

Tüm transfer sezonu boyunca yan gelip yatıp son dakika city,Liverpool, real Madrid gibi takımlarından önemli bir oyuncunun kadro dışı kalmasını mı bekliyoruz bu mu fırsat transferi

Mesela Ocak ayının başında yönetim oturup ya belki rodri sakatlıktan iyi dönmedi diye 3-5 Şubat arası pep kadro dışı bırakır öyle bir şey bekleyelim mi diyorlar ?

Bıktık artık yahu her sene aynı saçmalık aynı rezalet

Abi Allah aşkına biri bana transfer yapmakla seçim kaybetmenin ne gibi bağlantısı olduğunu açıklasın ben bu kadar saçma bir argüman daha duymadım. Ne olacak yani seçimde üyeler Galatasaray'ın en büyük eksikliği olan yerlere transfer yaptınız Galatasaray'ı saha içinde güçlendirdiz deyip size oy moy yokmu diyecekler nasıl bir şey bu.?

Abi Allah aşkına biri bana transfer yapmakla seçim kaybetmenin ne gibi bağlantısı olduğunu açıklasın ben bu kadar saçma bir argüman daha duymadım. Ne olacak yani seçimde üyeler Galatasaray'ın en büyük eksikliği olan yerlere transfer yaptınız Galatasaray'ı saha içinde güçlendirdiz deyip size oy moy yokmu diyecekler nasıl bir şey bu.?
dedeler çok para harcadın diyecekler mali tablo daha kötü görünecek , bir de aday falan çıkarsa M.Cengiz başkan gibi, koltuk gidecek diye korkuyor ...

Valla net city oyununun orta sahası bu adam yani büyük takım orta sahası süper bir tarz

Defansif katkısının olması ve yaşı,ispanyol olması büyük avantaj bu adama yapacağın yatırımdan asla zarar etme şansın yok

Seçim kaybetmez de çıkıp eleştiren cok olur.

Altimira madem listede.alacaksin o zaman

Altimiradan iyi firsat yok şu an

Ama olaki transfer kapatilir,ben zaten 6 şubattan sonra yokum

İçimden söverim,siz sövün benim yerime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt