Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan yıldız arenada topu ayağına aldığında ıslıklıcaz mı

aklıma takıldı

Slot'a bak şampiyonluk yarışından kopmuş halen transfer yapıyorlar utan Okan hocam utan bu utanç senindir.

Ayrıca düşündüm de, ilk 5'e girmek de önemli... Şu an 6.'lar... Onu da düşünüyor olabilirler... İki türlü de hedef CL denebilir gerçi...

Arda sen ne ayaksin ya Allah askina isine bak

Okanin disiplini
1769982981786.webp
G-dRWg_XMAAI-ZX.webp
images-18.webp

V.Souza, Wolfsburg'un Onyedika'yı aldığı takdirede gerçekleşebilirdi. Şu an imkansız. Wolfsburg küme düşme hattının hemen üstünde

Tüm bu süreç Oulai'ye 35-40 kağıt gömmek için D.Özbek tarafından yazılmış bir senaryoysa samimi söylüyorum kendisini tebrik eder ve seçimde desteklerim. Tüm taraftarı "parasına sokarım, alın gelin düzgün birini" noktasına getiren adamdan korkarım arkadaş ben.

Olm hadi forweti Icardi'den çekiniyorlar diye almıyorlar. Stoperi niye almıyor bunlar. 0 yedek war takımda.

Sakat Lemina ve sakat Singo'ya mı güveniyorlar

Ertan Süzgün: "İsim vermek istemiyorum fakat iyi futbolculardı ikiside gelmek istemedi bir tanesinin yaşı genç olduğu için gelmek istemedi, bir tanesi yazın ayrılmak istiyorum dedi."

Burhancan Terzi: "Yarın 13:00 civarı toplanacak, 3 tane imzaya hazır futbolcu var, onlardan biri yarın gece inmesi muhtemel ama Dursun Özbek veya Mehmet Özbek'ten birini son dakika sürprizi olabilir bu Olayi mi olur, Maestro mu olur, Hakan mı olur orasını bilemem."

Hakan artık olacaksa sezon sonu olsun...

Bir tane üst düzeye yakın bir 6 no, mesela Keita... bir tane de Maestro-Dennis falan gibi alternatif tertemiz olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt