Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Yurt içinden Meastro veya Antepten Camara olabilir, Eyüp Aydın konusu yarın karar verilecek, Vini Souza ismi masaya geldi, 3 isim bitti isterse imza attırır yarın onlardan muhtemelen biriyle anlaşılıp geceye yetiştirmeye çalışılacak, başkanın sürpriz yapmaya meyili var alın size 10 m euro Maestro getirin ya da 20 m euro üstüne koyup 30 m euro + Ahmed yapıp deneyebilir."

Safa Kaan: "Olayi defteri kapanmadı halende arkasındayım 30 m euro + sonraki satıştan pay versin o iş biter."

Burhancan Terzi: "Son gelen isim Vini Souza masaya yatırılmış."
Bu oyuncu olur işte. Benim istediğim tarza yakın bir oyuncu uzun topu pek yok diye biliyorum sadece. Tabi son durumunu bilmiyorum. PL'de izlemiştim defansif olarak çok iyiydi tam uzun boylu, kesici, alan savunan biriydi.

Wolfsburg, Onyedika almaya çalışıyor muhtemelen bize bu Vini Souza'yı çakarlar öyle bir hissiyat geldi.

Hem 30 milyon verecez he pay yok yaaa geçecek onu ts 25 milyon işlerine gelirse yoksa yallah

Burhancan Terzi: "Yurt içinden Meastro veya Antepten Camara olabilir, Eyüp Aydın konusu yarın karar verilecek, Vini Souza ismi masaya geldi, 3 isim bitti isterse imza attırır yarın onlardan muhtemelen biriyle anlaşılıp geceye yetiştirmeye çalışılacak, başkanın sürpriz yapmaya meyili var alın size 10 m euro Maestro getirin ya da 20 m euro üstüne koyup 30 m euro + Ahmed yapıp deneyebilir."

şurada anlatılan şeylerin her bir satırını midem bulanarak okudum

doğruysa vay halimize

maestro için 10 vermek de trabzona 30+ vermek de hem de ihtiyaç olmayan adamlara siyasete para peşkeşi demek

maestro max 3 milyon

Adi gecen oyuncularin lemina ve torreira’yi yedege düsüreceklerine inanmiyorum

Lemina ve torreira fit olduklari sürece oynayacaklar

Rotasyon’a dahil edebilecegimiz ve güvenip saha’ya atacagimiz bir orta saha oyuncusu gelmeli

Yoksa berkan niye gitti demeye baslar insanlar hakli olarak

faruk sürenler ali dürüstler bilmemneler gsnin godomanları şu dursun adlı rezil herifi nasıl yakıştırıyorlar kulüp başkanlığına nasıl bir alternatif çıkarmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt