Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.642
- 13.842
- 1.998
Bari mi? Keita alsak bayram ederizkeitayı alalım bari![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari mi? Keita alsak bayram ederizkeitayı alalım bari![]()
bu memet özbek de nerden türedi yine
nazifoglu flan da hadiseye dahil degildir umariz ki
Bu oyuncu olur işte. Benim istediğim tarza yakın bir oyuncu uzun topu pek yok diye biliyorum sadece. Tabi son durumunu bilmiyorum. PL'de izlemiştim defansif olarak çok iyiydi tam uzun boylu, kesici, alan savunan biriydi.Burhancan Terzi: "Son gelen isim Vini Souza masaya yatırılmış."
Slot'a bak şampiyonluk yarışından kopmuş halen transfer yapıyorlar utan Okan hocam utan bu utanç senindir.
Koç burcu karakterine tamamen zıtallah senin
Safa Kaan: "Olayi defteri kapanmadı halende arkasındayım 30 m euro + sonraki satıştan pay versin o iş biter."
ne kolay yav, safa kaan mis. 30m€ verilmez oulai ye.Burhancan Terzi: "Yurt içinden Meastro veya Antepten Camara olabilir, Eyüp Aydın konusu yarın karar verilecek, Vini Souza ismi masaya geldi, 3 isim bitti isterse imza attırır yarın onlardan muhtemelen biriyle anlaşılıp geceye yetiştirmeye çalışılacak, başkanın sürpriz yapmaya meyili var alın size 10 m euro Maestro getirin ya da 20 m euro üstüne koyup 30 m euro + Ahmed yapıp deneyebilir."
Bunlar arasında Vermaeren'i isterim. En azından gerçek bir 6 ve tempolu bir oyuncu. Top tekniği iyi. Burhan'ın dediği Vini Souza ismi doğruysa en uygunu o olur.3 isim
Lilledeki eleman
Vermaeren
Nhaga
Üçü de tatmin etmez.