- 26 Kasım 2012
- 185.630
- 258.385
- 5.998
Maestro için teklif 15m Euro artı oyuncuymuş
hangi oyuncu belli mi ağabey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maestro için teklif 15m Euro artı oyuncuymuş
Bu senenin Göztepe'si de Samsun deplasmanı olacak diye düşünüyorum. Samsun deplasmanı, formaliteye dönebilir (hem olumlu hem olumsuz anlamda).Belki göztepe’yi sayabilirim cünkü gecen sezon sampiyonlugu garantiledik öyle gittik deplasmana
Bu hafta rize macini kazanalim gerisi adim adim gelecektir
Bushi de 2 haftadır Maestro hypelıyor. Bakalım ne olacak.Maestro için teklif 15m Euro artı oyuncuymuş
Oyuncu yusufsa düz 10 milyon oluyor işte teklifMaestro için teklif 15m Euro artı oyuncuymuş
Artık 999.999 kere dersin. 1 kere dedin çünkü.Maestroyuda istemiyorum oulayide ama biri alınacaksa milyon kere maestro derim
Ya ben küfür ederim arkadaş. Schjeldrup sol forvet arkadaş. Asprilla sağ kanat sahte 10. Neyin mallığıdır bu.Burhancan Terzi: "Galatasaray, Schjelderup'u alıyordu onunda sıkıntılı durumları varmış ondan sonra Asprilla alındı."
İskender abi.Maestro'nun bize katabileceği hiçbir şey yok , her türlü veride ya Dennis'ten çok geride yada Camara'dan geride.Hiçbir ekstra özelliği olmayan bomboş bir anadolu oyuncusu.Berkan'ın alanyadan gelen hali kadar bile futbolcu değil.Dursun para harcamama ayağına yatıp gidip bu çöpe 3mden fazla verirse valla aşırı sinir yaparım
evet veli abiİskender abi.
Herkese kızıyorsun yav.evet veli abi
çok kötü topçular var napayım yavHerkese kızıyorsun yav.
Maestro iyi bence. O profilde adamımız yok. 6 ay parlatıp Ndiaye gibi 15lere falan çakanzi yapabiliriz Eropa'ya.çok kötü topçular var napayım yav