Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki göztepe’yi sayabilirim cünkü gecen sezon sampiyonlugu garantiledik öyle gittik deplasmana

Bu hafta rize macini kazanalim gerisi adim adim gelecektir
Bu senenin Göztepe'si de Samsun deplasmanı olacak diye düşünüyorum. Samsun deplasmanı, formaliteye dönebilir (hem olumlu hem olumsuz anlamda).

Adım adım bakmalıyız bence de.

Part 1: Rize ve Konya deplasmanları.

Part 2: Bjk d-Başak-Ts d-Göztepe d ölüm virajı.

Part 3: Rams Park'ta Fb ile final.

Şampiyonluk yolu bu 3 kısımdan geçiyor.

Takım yavaş yavaş forma giriyor gibi gözüküyor, en azından 1 tane iyi 6 numara almamız lazım ama.

Maestro'nun bize katabileceği hiçbir şey yok , her türlü veride ya Dennis'ten çok geride yada Camara'dan geride.Hiçbir ekstra özelliği olmayan bomboş bir anadolu oyuncusu.Berkan'ın alanyadan gelen hali kadar bile futbolcu değil.Dursun para harcamama ayağına yatıp gidip bu çöpe 3mden fazla verirse valla aşırı sinir yaparım

Bi müşteri geldi yok böyle zenginlik ya valla insan biz ne yaşıyoruz diyor. Allah verince de hamuduyla veriyor abi sınırı yok

Maestro'nun bize katabileceği hiçbir şey yok , her türlü veride ya Dennis'ten çok geride yada Camara'dan geride.Hiçbir ekstra özelliği olmayan bomboş bir anadolu oyuncusu.Berkan'ın alanyadan gelen hali kadar bile futbolcu değil.Dursun para harcamama ayağına yatıp gidip bu çöpe 3mden fazla verirse valla aşırı sinir yaparım
İskender abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt