Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen sene sansa birkac kere ilanikhena’yi izledim. atletizm haric inanilmaz kotuydu bence. yani neredeyse 0 teknik kapasite. gerci 17 yasindaydi belki bir sey olur.

ronaldo nun GS katkisi > dursun

Suudilerin transferinin bitmesine 8.5 saat kalmis. Bu malların transferi yetişmez bence :asd:

evet tsliler oulai haberini girmeye başladı

40 milyonu soktu yine!

bu iş artık kriminal boyuta geçti

bu adam mayıs ayında seçilmemeli!!!!
Olayi 40 milyona olayi ise tez zamanda giderler inşallah... Nedir bu içlerindeki ts sevgisi lan bunların...

Soru işareti şu ki? Bizim yönetim gerçekten Oulai'ye 40 milyon euro verecek mi?????Verebilir mi?Vermeli mi? Hiçbir emarenin ortaya çıkmaması tüm okları bu yöne kaydırıyor gibi.
Oulayi'ye her baktığımızda 40 milyon euroluk gözüyle bakacağız .yönetim bunu dikkate alıyordur inşallah.
Halbuki 40 milyona 4-5 sağlam oyuncu alınabilirdi bugüne kadar.

Bu arada KDV düşersek 33 m euro yapıyor tam Trabzon'un Şubat ayında acil ödemesi gereken para tesadüfe bak.

Nasil getiremiyoruz ya Fener nasil aliyor genc oyunculari? Bizimkiler acayip beceriksiz oldu bana oyle geliyor.
Bence asıl mevzu oyuncudan ziyade bonservis. Fb veriyor 25 milyon bonservisi bizimkiler Zabi'ye vermiyordur 30 milyon bonservisi sonrada oyuncu gelmiyor diyorlardır yersen. Fb'nin aldığı genç oyuncuyla da potansiyel olarak ciddi fark var o ayrı. Zabi ile ilgili yazın Manu ve Psg'nin transfer etmek isteyeceğine dair haberler çıkmış. Bu haberler gerçekse oyuncu gelmez zaten sezon sonu bu iki kulüpten birine gider.

Göztepe'ye bak üretim makinasına dönüştüler.

Hayır adamlardaki vizyona bak gitme ihtimaline karşı oyuncuyu bile şimdiden ayarlıyorlar.

Scouting Departman ve Sportif Direktörlerin icin bonservis verip getirelim. Orda o düsük bütce ile is yapanlar, bizim onlar ile kiyaslarsak sanki limitsiz bütce ile daha basit is yaparlar.

Hayali bile heyecanlandırdı %0.001 ihtimal olarak gerçekleşse acaba ne yapardık.
HAJycmgXsAAqcPn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt