Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.993
- 73.531
- 5.188
benzemanın niye biti kanlanmış durduk yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz bi nevi ticaret yapıyoruz oyuncu satışıda gelir sağlayacak kulübe bence barış satılmalıydı sezon başı şahsı fikrimHaftada bir alisverise giden koca eve geliyor ve hanimi diyor ki:
Surekli para verip alis veris yapilmaz ha biraz da satis yapmayi ogren.
Koca : ne alaka ..k?
Valla Macaristan ve Avusturya yı gördük şampiyona da milli takımlar seviyesinde... orta sahadaki dinamizimleri ile fark yaratıyorlardı... elbet o bölgeyi iyice analiz etmeleri gerekiyordu bunların ama yok... tutturduk biz de zenci zenci diye... siyahi olmayan adam beğenmiyoruz da bunlar da aramıyorlar...Şöyle düşün Sevgili Kerem ,MAestroya 15 milyon + kutucu istiyorlarmış.MAestro'ya 15 milyon vereceğine 15 tane maestro bulursun. Çıtayı okadar yukarıya çıkardılar ki sağbeke 30 verince geride dönemiyorlar. Bizim için Fransa 2,Danimarka ,macaristan full pazarlar ama gitmek istemiyorlar ki.Ki 15 verip getirdiğin maestro kenarda oturacak.
Sallai biraz daha böyle oynamaya devam etsin çok yüksek miktara gideceği kesin gözüyle bakabilirsin.Valla Macaristan ve Avusturya yı gördük şampiyona da milli takımlar seviyesinde... orta sahadaki dinamizimleri ile fark yaratıyorlardı... elbet o bölgeyi iyice analiz etmeleri gerekiyordu bunların ama yok... tutturduk biz de zenci zenci diye... siyahi olmayan adam beğenmiyoruz da bunlar da aramıyorlar...
Dennis biraz daha fiziksel özellikleriyle atletik kesici ama ikisinden biri alacak olsam direk Olayi alırım.Bu Dennis defansif açıdan nasıl? Oulai'nin bir eksiği varsa sertlik, fizik ve defans duruyor... Yani Lemina alternatifi tam olamaz gibi... Eğer böyle Oulai'li bir paket yapacaksak diğer oyuncu daha defansif özellikleri tam, bol ikili mücadele ve top kazanan hem tempolu hem geniş alan savunan biri olsa bari... Dennis ne kadar karşılıyor bunları?
Şöyle düşün Sevgili Kerem ,MAestroya 15 milyon + kutucu istiyorlarmış.MAestro'ya 15 milyon vereceğine 15 tane maestro bulursun. Çıtayı okadar yukarıya çıkardılar ki sağbeke 30 verince geride dönemiyorlar. Bizim için Fransa 2,Danimarka ,macaristan full pazarlar ama gitmek istemiyorlar ki.Ki 15 verip getirdiğin maestro kenarda oturacak.
Biliyorum ya biraz saka yapayim dedim.biz bi nevi ticaret yapıyoruz oyuncu satışıda gelir sağlayacak kulübe bence barış satılmalıydı sezon başı şahsı fikrim
messi'yi ister misin admirimBiliyorum ya biraz saka yapayim dedim.![]()