Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece kiralık oyuncu bakılıyor muhabbeti doğruymuş demek, şu an fırsat transferi gel 15 milyona al desen bile kasada 5 kuruş para yok
Para yoksa para yok diyecektiniz hep birlikte yok elit transfer yok maliyetten kaçınmayacağız falan millete hayal kurdurttunuz. Rakip kılçıksız 60 milyon harcadı biz 5 kuruş harcayamıyoruz

Bitse de kurtulsak şu dönemden ya. Yordular tükettiler insanı.

1 ayda 10 defa farklı açıklamalarda bulundular şimdi olursa olur kafasına girdiler.

Bugün içerdeki Kayseri maçına Lemina-Torreira ikilisiyle çıkıyorsun, haftaya ise Rize depine Lemina yok diye İlkay ile çık şimdi. İkisi de orta saha nasıl olsa.

Dostum her maç önü her maç sonu fail açıklamalar görmekten bıktım

Biz bu adamdan ne zmaan kurtulacağız bunaldım artık, aşırı yordu karakter olarak

Ondan daha çok yoran tek şey ise muhabirlerin bunun açıklamalarını (gülerek) ibaresiyle yazması

Taraftara karşı geldi alay etti bizim sözümüze geldi

Köşeye sıkışınca ders çıkardık gerekeni yapıcaz dedi yine yalan söyledi

Tek transfer yapıp kontenjanı doldurmayıp ikinci devreye öyle başlayacak

Sezon içinde zorlanınca da tekrar dera aldım diyecek

Ve bazı biatçılar da bebek otel yüzünden böyle oldu diyip bizi delirtecekler

Bak burdan söylüyorum bir daha bahane uyduran olursa ona burda kabir azabı yaşatırım yeter artık bunların köylülükleri

Bir insan hiç mi akıllanmaz ya

İnsan hiç mi akıllanmayanın akıllanmadığını görmez

Nasıl bir simülasyonun içindeyiz abicim biz

Bıktım ulan bunlardan da bunların gsyi sakaryaspor seviyesine getirmesinden de

O alacakları bir oyuncuda ortasaha olmaz. Okan buruk, Kaan Ahmet gibi yıldız oyuncuları nerede oynatacak

Okan Buruk: "2 tane iyi oyuncu aldık. İnşallah 1 oyuncu daha alıp, bu transferi kapatırız."
Niye 1 kardeşim Yusufdemir denen kişi yine boşa kontenjanmı işgal edecek. 1 tane sağlam ortasaha alırsın CL ye yazarsın 1 tanede u21 potansiyel alırsın lig+kupa için yusufdemiri de gömün gitsin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt