Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buchi icardiyi juveye saplayacak adadaki bütün lahmacunlar senin olsun

Orta saha almadan transferi kapatacak kadar şuursuz değildirler herhalde.
Yazın yaptığın 150 milyonluk yatırımı da riske etmektir 6 numara almamak.

Okan da Hamza kendininoglu na döndü

herifte transfer fobisi meydana geldi

yakinda icimizden cözerizvari demecler görürüz
Okan transfer istiyor ama yönetim o maliyetin altına girmek istemiyor belliki.

Son divanı izlemedim ama hem o parasına bakmadan alacağız açıklaması hem Singodan 0 verim alınması üstüne faktöring borcu olayının duyulması Dursun’u kesin geri adım attırdı.

1 oyuncu alıp kapatması mantıklı.

Yusuf nasıl kalacak ozaman takımda di mi okanim😀

Çok rica ediyorum sağlam 6 numara. Bunu mutlaka 2 gün içinde bitirsinler . Gündem yapmak lazım taraftarın gördüğünü bu adamlar göremiyor. 6 nosuz her maç potansiyel puan kaybı.

Okan Buruk: "Kasım ayına kadar 'keşke daha kalabalık kadromuz olsaydı' demedik ama Kasım ayından sonra sakatlıkların olduğu cezaların olduğu dönemde 'Keşke kadromuz daha güçlü olsaydı' dedik. Evet daha kalabalık kadro olsaydı ama bir yandan da bunun finansal yükümlülükleri var. Yaz transferinde inanılmaz bir para harcadık.

Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz. Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."

Dediğim gibi o bütçenin altına girmek istemiyorlar.

Puma sözleşmesini kırdırma vs döndüremiyorlar maaşları.

1 gram katkısı olmayan ve oynatmadığın yusuf hala niye yabancı sınırını işgal ediyor?

1 transfer dediğine göre yusufu hala kadrodan sayıyo

Lan kendin demedin mi fesih edicez diye

Bi insan kendi kendini yalanlar mı ya kendi sözünü kendi yere düşürür mü

Elit dedin para dedin şimdi de kolay mı falan diyon ulan ucuz adam al diyen biziz niye sanki pahalı adamı biz talep etmişiz gibi konuşuyosun

Adama bak ya kendi söylediğini sanki biz söylemişiz de o bize karşı çıkıyomuş gibi konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt