Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca 1 hafta önce de transferler gelecek dedi

Herif mevsimler gibi değişiyor.Belki menopoza girdi dili adamın.Ciddiye almayin

Ortasaha almayınca da, kadromuz zaten çok güçlüydü 2 oyuncu da kattık. Kimi oynatacağımı bilmiyorum açıklaması gelir mi yine

Dursun denilen işbilmez herifin kendi mallığını neden takım olarak biz çekiyoruz.
Yapmasaymış faktoring borcu. Almasaymış 30 milyon bonservis 5 milyon maaşla stoperimsi beki.
36 milyona trabzonu ihya etmeseymiş.
Gidip bir tane ortalama futbol bilen sportif direktörle çalışsaymış.
Bence de o iki transfer büyük olay oldu.

Biz 60 m euroya iki adam alacak takım değiliz, alacaksak bu adamlar game changer olmalı, Uğurcan beklentimin üstünde ama yine de o paraları etmezdi.

Singo ise biz burada laf ediyoruz ama yönetim yanıyordur Singo mevzusunda, hele şu kadrolara alınıp maçlara çıkmaması üstüne sağ bekte Eren oynatıp hala almamak falan ciddi olaylar.

Birşey olmamış olma ihtimali yok bu süreçte, ben Okan’ın açıklaması ve divanda yaşananlara bağlıyorum.

Her maç kadroya 14 yabancının 12 tanesi alındığı için yusuf demir kalıyor herhalde..Herkesin sağlam olduğu senaryoda 2 yabancı dışarıda olacak..Yusuf Demir i rahat rahat bırakırsın işte sorun olmaz..

Yusuf Demir yerine sağlam bir yabancı alsan her hafta dışarıda bırakacağı artı 2 sorun olur diye düşünüyor herhalde
O kural kalkalı çok oldu 14 yabanci alabiliyorsun kadroya.

Niye 1 kardeşim Yusufdemir denen kişi yine boşa kontenjanmı işgal edecek. 1 tane sağlam ortasaha alırsın CL ye yazarsın 1 tanede u21 potansiyel alırsın lig+kupa için yusufdemiri de gömün gitsin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye öyle birşey yapsın. Kenarda süs diye topçu tutmak istiyor herif. Bunları tutup kadrom geniş diyen bir kafaya sahip. Umarım son senesidir

ILk 40dk daki statsa bak. Buyuk kaciracaz bunu
Screenshot_20260201_212520_Sofascore.webp

2 orta saha gelmezse bırakıyorum gsyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt