- 12 Haziran 2013
- 9.939
- 6.010
- 1.843
O değil u23 u23 deyip durdular , 25-28 bandında birini alacaklar sonra gel de sövme...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocaya hem bu deniyor hem de transfer obezi deniyorOkan da Hamza kendininoglu na döndü
herifte transfer fobisi meydana geldi
yakinda icimizden cözerizvari demecler görürüz
Yahu hocanın açıklamalarını görmedim mi , Dursundan gelen haberleri okumadın mı? Kiralık harcı transfer yapmadık çok belli değil mi para olmadığı. Bize net 6 lazım ister kiralık ister satılık herhangi biri de olmaz. Ben 6 noya dünden razıyım.Ne demek olmasa da olur
Fb 17 yabancısı var hepsini kullanıyor en az katkı aldığını göndermeye çalışıp onun yerine bile adam almaya çalışıyorken
Senin kadron eksik, şlde oynuyon,daha zorlu maçların var gidip 1 tane mi adam alacan yusufun gidecek olması sebebiyle en az 2 kontenjanın varken hemde
otel kapandıgı icin mı etkılendıBu kafayla daha çok kaybeder.
Vücut dili de kötü zaten, bu Bebek otel mevzuları falan da etkilemiş belli.
Bumudum yarin yeni os miz kim olacakRodop: "Bugün Uğurcan'ı bile görmedik orta sahayı geçemediler."
Bumudum yarin yeni os miz kim olacak
10 ikili mücadelenin 9unu kazandı ilk yarı itibariyle muazzam görünüyorkeitayı alalım
juveli oyuncuları ipe dizdi
Onyedika sezon sonuna kadar kulübünde kalıyormuş.
İhtimal dahilinde değil. Kim kiralık olacaksa onu alacaklar bence hiç oyuncu gelmeyecek.
Aile düzeni bozulmuş, kafası dağınık, sürekli bahanelere sığınıp yalancı durumuna düşen bir pozisyonda. Kesinlikle biraz inzivaya çekilip kendine zaman ayırıp hesaplaşmalı. Yurtdışı mı olur, şehir mi değiştirir bilmiyorum ama, mutlaka mekan değişikliği ve biraz kendine zaman ayırması gerekiyor.Kafası futbolda değil açıkça görülüyor, futbolu bir kenarı bırakıp acilen yurtdışına taşınıp 2-3 yıl kafa dinlemeli tatil yapması gerekiyor, bitmiş Okan