Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribün olayı kalkmadı mı ?.

Birde muhabir olacaklar ulan sizin yüzünüze tüküreyim.

Ne demek olmasa da olur

Fb 17 yabancısı var hepsini kullanıyor en az katkı aldığını göndermeye çalışıp onun yerine bile adam almaya çalışıyorken

Senin kadron eksik, şlde oynuyon,daha zorlu maçların var gidip 1 tane mi adam alacan yusufun gidecek olması sebebiyle en az 2 kontenjanın varken hemde
Yahu hocanın açıklamalarını görmedim mi , Dursundan gelen haberleri okumadın mı? Kiralık harcı transfer yapmadık çok belli değil mi para olmadığı. Bize net 6 lazım ister kiralık ister satılık herhangi biri de olmaz. Ben 6 noya dünden razıyım.

Makatsa ve siktanem gibi nobet

Lemina ilk juve macinda yok torreira ilkay sara yada yunus orta sahası ile çıkarsak bizim orta sahayı döverler

İhtimal dahilinde değil. Kim kiralık olacaksa onu alacaklar bence hiç oyuncu gelmeyecek.

Ne diyon okanın duruma bi yorum alalım güncel

Ders alıcam demişti yine almamış,yusufcuğunu tutup tek transferle dönemi kapatırsa ve maçlarda yine kadro zaafiyeti yaşarsak ne olacak ne diyeceksin

Kafası futbolda değil açıkça görülüyor, futbolu bir kenarı bırakıp acilen yurtdışına taşınıp 2-3 yıl kafa dinlemeli tatil yapması gerekiyor, bitmiş Okan
Aile düzeni bozulmuş, kafası dağınık, sürekli bahanelere sığınıp yalancı durumuna düşen bir pozisyonda. Kesinlikle biraz inzivaya çekilip kendine zaman ayırıp hesaplaşmalı. Yurtdışı mı olur, şehir mi değiştirir bilmiyorum ama, mutlaka mekan değişikliği ve biraz kendine zaman ayırması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt