Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo_800x468-696x407.jpg
Ne gundu be? Hey gidi

Benim anladigim bonservis olayinda eger degecek yuksek profil oyuncu degilse vermiyoruz, herkese kiralik +opsiyonla gidiyoruz.

Bir kac post vardi yukarida bb sonrasi sacmasapan yuskek faizle cekilen krediler vs ile gene borc birikmis. (Osimhen pesinati ile alakali konuda olabilir simdi emin degilim,hatirlamiyorum) Ama madem oyleydi neden kaleci + singoya 66 verdik?

Hoca da "biz kalabalik derken fazla kadro kastedmedik, sakatlarin oldugu donem" vs vs vir seyler demis.

E hoca yedek kulubene de mi 20m + oyuncular alinacak surekli, city mi burasi? Bunu demisse genc potansiyellerin asla sansi yok demek o zaman...

Bugün daha toplanti olur su olur bu olur. Oyuncu gelse gelse carsamba en erken

Su an yonetim cıksa acıklama yapsa, bizim scout ekibimiz yok, futbolla ilgilenen herkesin bildigi oyuncular ve menejer önerileri dısında kimseyi tanımıyoruz. Tanınan adamlar da bizim mecbur oldugumuzu bildikleri icin cok para istiyor, almak istiyorum ama alamıyoruz.
En azından anlayışla karşılarsın. Beceriksiz adamlar ne yapalım dersin.
Cıkıp para cok, harcayacagız. Leminanın gencini alacagız diyip 1 hafta milano, ingiltere de takılıp son gun alamıyoruz gerek de yok pek diyince bu kadar bilet parası veren taraftara sovmek oluyor bu.
Ayrıca her transfer sezonu durum aynı, ilk defa da yasanmıyor.
İnsan biraz utanır, yaşattıgımız rezillik bini aştı, biz bu işi bırakalım da demiyorlar.
Eminim sampiyonlar liginden elenmeyi kabullenmiş Okan Buruk ve yonetimn sonrasında lig de bu kadro ile bir sekilde gider diyorlar.
Fakat 2. sampiyonlukta mertensin ekstra performansı vardı, ona ragmen son maca kaldı. 3. sampiyonlukta Lemina etkisi vardı.
Bu sene Lemina nisanda 2 ay yok deseler kim şaşırır.

Messi haberi bence de sallama. İster miyim? Kesinlikle evet, Messi bu. Ama sadece İstanbul'da oynarım şartına, tabi varsa öyle bir şart, ona hayır derim. Ciddi bir sorunu oluşturur. Yarın atıyorum Osimhen de ben deplasmana gitmiyorum dese ne olacak? O Messi, o gelmeye bilir, sen gelmelisin diyebilecek misin?

Messi gelmiş geçmiş en büyük futbolcu. Merak etme kimse de böyle bir şey demez. Messi'den imza almak için bile sıraya girerler tesislerde.

Takımdaki herkesin kariyerini topla Messi etmiyor, ne gol ne asist ne kupa. Oradan hesap et.

Okan hocanin en çok eleştirilecek yönü bence doğruda olduğunu düşünüyorum oyuncuların inişli çıkışlı grafikleri ilk sezon Sergio Oliviera ya hayrandik 2.sezon inanılmaz düşüş yaşadı Sara ya hayrandik sakatlıktan sonra inanilmaz düşüş yaşadı Sergio Oliviera moduna bağladı şimdi tekrar yükseldi İcardi halen toplayamadi Yunus belkide Singo felan da dahil edilebilir bu duruma.Oyuncularin hepsi hatalı hocanın hiç hatası yok mu kesinlikle var.Kisitli kadro olması bir yana antrenman teknikleri şahsi görüşüm yetersiz kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt