Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_3665.webp

Wolfsburg’un güncel OS kadrosu. 8 tane merkez oyuncusu var. Dün Onyedikayı da alacaklardı.

Demek ki cidden Vini Souza’yı bitirmiş olabiliriz bir ara. Onyedika yatınca o da yattı belkide

Transfer toplantisinda alinamayacak kararlari ve sonuclari bekliyoruz.

Hocanın "inşallah 1 oyuncu" vurgusu çok önemli.

Kesinlikle hoca ile yönetim arasında (belki de sadece başkan ile) bir sorun olmuş bu transfer konusunda.

Muhtemelen hocanın 'maddiyata bakmayacağız' açıklaması.

Hoca bu 'inşallah 1 oyuncu' vurgusuyla beklentiyi düşürdü ve geri vites yaptı. Umarım başkan da bu adıma karşılık verir ve birden fazla oyuncu alırlar.

Ben 1 transferi kesin, 2.yi de gayet ihtimalli görüyorum. Ama maliyetsiz / kiralık isimlerden devam edeceğiz gibi. (Lang, Asprilla kasa).

ben vini'ye okeyim kiralıksa eğer

tırt maçlarda lemina yerine oynayacak adamımız olsun yeterli
Öyle profesyonel şekilde beklentiyi düşürdüler ki, şu an Oulayi herkesin gözünde dünyanin en iyi orta sahası gibi geliyordur. (Senin benim için demiyorum, taraftarın çoğunda bu algı rahatlıkla oluşmuştur ama). Kısacası ben yine Oulayi işinin olacağını düşünüyorum günün sonunda.

Bugün İtalya’da transferin son günü yarın da Avrupa’da. Daha İtalya’dan formda iyi topçu getiremezsin adamlar yerine adam alamaz.

En dandik OS kimse onu bulup getirirler, kesin o oyuncunun oynamasi icin herkesin ya cezali ya da sakat falan olmasi gerekecek yoksa kimse 11'de falan da gormek istemeyecegi tarzda birini bulurlar. Ben bilirim malimi.

25 milyona iyi OS alamayan adamlar orada bir daha oturmasin.

Kesinlikle hoca ile yönetim arasında (belki de sadece başkan ile) bir sorun olmuş bu transfer konusunda.

Hoca bu 'inşallah 1 oyuncu' vurgusuyla beklentiyi düşürdü ve geri vites yaptı. Umarım başkan da bu adıma karşılık verir ve birden fazla oyuncu alırlar.

Ben 1 transferi kesin, 2.yi de gayet ihtimalli görüyorum. Ama maliyetsiz / kiralık isimlerden devam edeceğiz gibi. (Lang, Asprilla kasa).
Şimdiye çoktan 10 numara gelip antrenmanlara çıkmalıydı.Kim ne derse desin hata .Bu olay hata. Sürekli yerine birilerini oynatırız zihniyeti bitsin artık.Olmuyor işte.Dünkü maçta Asprilla'nın bir güzel 10 numara hareketine bile heyecanlandık.Oyun tıkandığında maalesef hiçbir şekilde oyunu açamıyoruz.Bunu sağır sultan bile görüyor.Parasına puluna bakmadan Sallai kıvamında aidiyeti olan hırslı bir 10 numara almak getirmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.Bu aşamada illa 30-40 milyon luk 10 numara alacağız diye bir mecburiyetimiz yok.İtibardan biraz tasarruf edip uygun maliyetli bir oyuncu alıp getirmek şart oğlu şart.Yapın şunu artık.Başarırsınız.Hadi artık yaaaa.Gerisinide sonra konuşuruz.Oraya şuraya buraya oyuncu gerekli hususu o 2.aşama.

Bugün İtalya’da transferin son günü yarın da Avrupa’da. Daha İtalya’dan formda iyi topçu getiremezsin adamlar yerine adam alamaz.

Top 5 + araplar bu gece

Bize bir 6/8 bir de 10 met lazim ya beceremediler ikisini de

Ekli dosyayı görüntüle 314165

Wolfsburg’un güncel OS kadrosu. 8 tane merkez oyuncusu var. Dün Onyedikayı da alacaklardı.

Demek ki cidden Vini Souza’yı bitirmiş olabiliriz bir ara. Onyedika yatınca o da yattı belkide
Aha vini Souzanin bir hareketini buldum topu taça celiyo ve ardindan cilginlar gibi seviniyo bu hareket sanki bi yerleden tanidik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt