Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pokemon Reaction GIF

eyvah eyvah Jr. Özbek hazır rahatsızlanmışken fırsattan istifade Kavukçu ve Okan, başkanı kandırıp Pape Gueye için +30 milyon € sıkmaya gidiyorlar.

Dennis biraz daha fiziksel özellikleriyle atletik kesici ama ikisinden biri alacak olsam direk Olayi alırım.

Sebebi bizim takımda defansif sorundan daha çok topu öne taşıyamama sorunu olduğunu düşünüyorum dün mesela dikine oynayınca inanılmaz etkili bir futbola döndük. Aslında bizim en etkili hücum planımız rakipten kaptıktan sonra rakip kaleye hızlı gitmemizden kaynaklanıyordu.

Fenere ya da derbilerdeki son dönemde oynadığımız etkisiz futbolun orta saha kaynaklı olduğunu düşünüyorum rakip bize net pres yapmayıp alan kapattığı zaman sadece pas yüzdemiz yüksek oluyor bu seferde etkisiz futbola dönüşüyor çok fazla pozisyona giremiyoruz zorlanmaya başladık.

Tekrardan o dikine top sürme işini yapmamız lazım en iyi defans hücumdan başlar.

İlla Olayi'de olmasına gerek yok, Ederson'da isterim ama o çok daha pahalı ya da scout transferinden biride olabilir.

Ben de topla mesafe kat edebilen, presten kısa mesafe bile olsa top saklayıp sürerek takımı çıkartabilen bir orta saha istiyorum zaten... Bu kesin... Ama bize eğer Torreira'yı ve bekleri fütursuzca öne çıkarıp önde prese göndermeye ve stoperleri de sırtı dönük orta sahaya kadar dönen rakip santraforların arkasına çıkarmaya devam edeceksek ve bir de Sane + 10 numaramsıyla oynayacaksak... Presimiz kırıldığında arkadaki geniş alanlarımızı kapatabilecek hem çabuk hem ikili mücadele kazanan tempolu birine ihtiyacımız var, özellikle dişli rakiplere karşı... Gönül ister tek oyuncu bu iki niteliği de karşılasın... Mesela Lemina bizdeki ilk döneminde sahada kalabildiğinde bu iki özelliği aynı anda karşılıyordu... Hem her yere yetişiyordu hem de dar alanda bile top sürerek presten kurtarıp takımı rahatlatabiliyordu... O yüzden "baby Lemina" isteniyor diye düşünüyorum. Şimdiki Lemina'nın pasaportunda daha yakın doğum tarihi olanı değil, Lemina'nın gerçekten gençkenki hali isteniyor... Adamda ikisi de vardı... Şimdi ise pek topla kat edemiyor, az da olsa hantallaşmış, o yüzden o riskli top sürmeleri yapmıyor ki yapmamalı gibi de duruyor çünkü kaybetmesi çok olası duruyor tek tük denediğinde... Üstüne bir de sakatlık/yorgunluk problemleri ve stopere de alternatif olma durumu olduğu için yerine adam bakıyoruz...

Şimdi Oulai birincisini karşılıyor, yani topu alıp dönüp saklayıp sürüp baskıdan çıkartabiliyor gibi, ya da önünde boşluk olduğu zaman vites attırıp 2-3. bölgeye taşıyabiliyor gibi ama en azından şimdilik o defansif özelliği tam karşılamıyor gibi geliyor bana... Fizik dezavantajı var... Çok aşırı top çalan veya sık atak kesen biri izlenimi almadım hiç... O yüzden en azından eğer 2 adam alacaksak ve biri Oulai olacaksa diğeri de yukarda bahsettiğim diğer niteliği tam karşılayan, top taşıma işini tam karşılamasa da çok da kazma olmayan biri olsun da... Bari maçtaki ihtiyaca göre bir merkez orta saha ikilisiyle (veya hatta üçlüsüyle) sahaya çıkabilelim...

Hala mi toplantidalar.

Sportif as hocaya "facetime yap hoca 300 500 daha insinlet" falan mi diyor acep

Dennis-> Lemina ikamesi
Oulayi-> Torriera ikamesi

İkisi de 19-20li yaşlarda, Dennis ayrıca UEFA listesi için homegrown sayılıyor.

Güzel. Peki bugünkü Lemina'nın ikamesi mi? Yoksa gerçekten o eski bildiğimiz topla vites yükseltebilen genç Lemina'nın ikamesi mi?

rakiplere fiziksel üstünlük kuramadığın için ortasaha da hücumda tıkanıyor olabilir misin?

mesela kaan icardi ve ilkay noa lang ve asprilla oynasa barış lemina osimhen torreira oynamaz ise hücumda çok mu iyi olacağız sence?

Renktaş ne fiziksel üstünlüğü rakip tamamen kapanmış durumda. Berbat Kayseri'ye akan oyunda 1 gol atabiliyorsun. Kayseri Karagümrük gibi rakiplere atak yapamıyorsun, tehlike yaratamıyorsun. Böyle maçları ilk yarıdan 3-4 atıp farka gideceksin. Bunun 6 numara ile ne ilgisi var?

İkinci cümleni anlamadım.

Wolves as stoperi bjk'ye verdiğine göre düşmeyi kabullendi. Andre için 30-35 verip alalım, ts ile filan uğraşmayalım. Maaşıda 7 olsun ne yapalım, son günlere kalırsan böyle, belki juve ve tot'u geçer çeyrek final yaparız bize seviye atlatacağı kesin.

Iki yabanci almayacaksak yusuf kalsin artik

var mı şıkırtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt