Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
💥 Al Ittihad, Monaco'nun 19 yaşındaki forveti George Ilenikhena'yı kadrosuna kattı. (RMC)

🔸 33 M€ bonservis bedeli
Oha

Ulan FM24'te hala devam ettiğim kariyerde aldım ben bu çocuğu GS'ye... Inter'deki Bony'i almıştım Parma'dan... 1 sezon oynadı... Icardi'ye yedek yaptığım halde tutmuş kulüp Icon'ları içine bile girmiş 1 sezonda nasıl olduysa... Milan ve unuttum başka bir büyük takım teklif yapınca gidicem dedi... İkna edemedim kal biraz daha falan... Mecbur satmaya karar verdik... Milan da pazarlıkla falan çat çıkardı 95m falan bayıldı... E sattık tabi... Yerine bu çocuğu getirdik. Merak ediyordum reeldeki kariyerini... Arabistan'a gitmesi üzdü...

Kulüp kimlere kaldı
Şu herifin bizim göremediğimiz ne tür bir vasfı var da buna danışıyorsunuz
Topluca defolup gideceksiniz

1770038956606.webp

Lig'de derbi maçlar dışında Torr-Oulai gayet olur ya. Deplasman derbileri, Göztepe gibi dişli Anadolu deplasmanı veyahut da iç saha Fb maçı gibi maçlarda Lemina/Dennis'ten biri oynar. Geri kalan durumda 70-20 80-10 oynarlar (dakika olarak).

Dennis'i alacaksak bir tane daha orta saha kiralayalım. Oulai'yi de bir tık ucuza alıp sezon sonuna kadar TS'de devam diyelim falan ama tabi bunlar TR'de zor işler :D

@Hasan Bekir
@Furkan Kaya

Sevgili Alper,vallahi düşünüyorumda sen bizim GS yönetiminde yada Scout ekibinde olsan önerdiğin oyuncuların yarısı gelmiş olsa belkide bir çoğunu satmıştık bile.Vallahi billahi.Yazın unutmuyorum bir 10 numara çocuk önermiştin.Gelmiş olsaydı "buarada Singonun yarı fiyatına" belkide onu konuşuyorduk .Paylaşımların o kadar kıymetliki iyi ki varsın.GS yönetiminin alabileceği okadar çok oyuncu varki havuz içerisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt