Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 29 yaşında olur gelsin derim ama bunlar adamı kiralık opsiyon 20'den aşağı alamazlar. Dönüşü olmayan para yazık. 10 'a falan alabilseler hemen alınsın derim.Bizim oyunumuza uyan ve geçişlerde engel olacak baba ortasaha zakaria
Cuestadan büyük çöp alıyoruz
sevmem ama doğru demiş
Bu çöp gelince mutlu olursun1 oyuncu yüzünden mi 8 atmışlar. Adamlar barçayaa bile 8 atıyor . Nefretten ve yalandan keyif alan insanlar topluluğu.
#Twitterkapatılsın
Ayrıca alacağımız oyuncunun özellikleri belli değil mi arkadaş , verin Scout ekibine bulsunlar ,niye her seferinde menejer kucağına oturuyorlar anlamıyorum ki.Bunlarin ben yaptigi transfer calismasina baslayim bu ne aptalca bir yonetim oldu lan. Hala menajerlerin oyuncu onerisiyle gece gunduz video acip oyuncu izliyorlar yil olmus 2026 siz ne boka yararsiniz. Madem sadece bunu biliyorsunuz, biz izleyelim sonrada birini secip size gonderelim bu ne ya. Vallah birseyler oluyor bana.
Ya bari zakaria ya da danois olsaEkli dosyayı görüntüle 314215
asprillayı üfüren herif iki gün önce svenbergi de söylemiş. ulan harbi önce zakaria düştü sonra bu.
bari jensen gelse![]()
danois çöplüyordum danoise şükredecek hale geldim.Ya bari zakaria ya da danois olsa
okan hocada bunu istemiş son toplantıdaŞu adamı alın bari sözleşmesi de bitiyor. Yapacağınız işin abv ya! Her transfer döneminde insanlara eziyet çektiriyorsunuz.
![]()
Mathias Jensen - Oyuncu profili 26/27
Mathias Jensen, 30, Danimarka ➤ Brentford FC, 2019'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 1 Oca 1996, Jerslev, West Zealand, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr