Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3677.webp

asprillayı üfüren herif iki gün önce svenbergi de söylemiş. ulan harbi önce zakaria düştü sonra bu.

bari jensen gelse :D

Ulan Adana Demirspor da forma giyerken orta saha rotasyonuna Maestro alın diye diye dilimde tüy bitmişti. Şimdi orta saha mevzusu dahi olmayacaktı. Vallahi de billahi de forumdan bir kaç kişi ile birlikte daha iyi planlama yaparım. Rezil rüsva herifler! Yeter ulan yeter be! Her transfer döneminde aynı iş bilmezlik.

sevmem ama doğru demiş

Nesi doğru rnktaş Allah aşkına.Bir bktan haberi yok.Yorumculuk yapıyor.Aynı diğer yorumcular gibi.Kim istiyor osimenfen saneden iyi oyuncular.Süslü cümleler kurcak ya başka bir halt bildiğide yok.Şu taraftarın çoğu kendisinden daha bilgili.
Başımızdakiler göstere göstere utanmadan yalan atıyor.Her transfer dönemi basit hataları bıkmadan usanmadan yapıyorlar.
Ne oldu istediğimiz oyuncuları alırızdan gene eskisi gibi üçün beşin hesabını yapmaya başladık.Yokluktan kiralık seçeneklerine falan bakılıyor.sene başında nerdeydi akılları..Yapsaydın kiralık oyuncu transferini..
Osimen bizim kırmızı çizgimiz.Bak osimen olmasın tepe taklak gideriz.Bunudır yani o kadar para harca bir ivme kazan ama bir türlü o eşiği çapsız yöneticier tarafından atlayamıyoruz.

Orta saha almayarak çok büyük riske girdiler.Bundan sonra gelecek oyuncudanda hayır gelmez.
Aldığımız iki kiralık oyuncuyıda alamaz bu çapsızlar.sezon sonu görürüz.Almak istesende değermi değmez mi diye tartışılacak.Çünkü çok yüksek bedeller.Çünkü bu işi beceremedikleri için kiralık olsunda bonservisi ne kadsr olursa olsun kafasındalar..Günü kurtaralım yani..

Svanberg gelirse GSyi birakirim boyle rezillik olmaz

Bunlarin ben yaptigi transfer calismasina baslayim bu ne aptalca bir yonetim oldu lan. Hala menajerlerin oyuncu onerisiyle gece gunduz video acip oyuncu izliyorlar yil olmus 2026 siz ne boka yararsiniz. Madem sadece bunu biliyorsunuz, biz izleyelim sonrada birini secip size gonderelim bu ne ya. Vallah birseyler oluyor bana.
Ayrıca alacağımız oyuncunun özellikleri belli değil mi arkadaş , verin Scout ekibine bulsunlar ,niye her seferinde menejer kucağına oturuyorlar anlamıyorum ki.

Şu adamı alın bari sözleşmesi de bitiyor. Yapacağınız işin abv ya! Her transfer döneminde insanlara eziyet çektiriyorsunuz.

Şu adamı alın bari sözleşmesi de bitiyor. Yapacağınız işin abv ya! Her transfer döneminde insanlara eziyet çektiriyorsunuz.

okan hocada bunu istemiş son toplantıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt