Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai de kanatta çok başarılı oldu sanki ya ne gereksiz güzelleme çabaları bunlar. İyi ki bek performansı tatmin ediyor onu da kendini yonta yonta becerdi, hocanın bir katkısı yok. Dan dun giriyordu ilk başlarda olur olmaz fauller yapıyordu.

kolpahanda manevralar seziyorum veto edilen adamların ismini neden yazmazsın ki zaten veto edilmiş

la tolgahan hoca kimleri veto etti söylesen de duruma göre hocayı linçlesek keşke

Dun burada paylaştığım.forvet
Yannik eduardo Transfer olmus hoffeinhaim

Svanberg'i alırlarsa geçmiş olsun Lemina ve Torreira'nun burnu kanamasın diye dua edeceğiz

ɪ̇ʟᴋ 𝟷𝟷
@Nenniogluburak

Mattias Svanberg’i izlediğimde net olarak merkez orta saha profili görüyorum. Gerektiğinde 6 numaraya da kayabiliyor ama asıl gücü iki yönlü oyunda. Fizik olarak güçlü, dayanıklı ve temposu yüksek; maç içinde sürekli oyunun içinde kalıyor. Top tekniği ve pas kalitesi iyi, özellikle oyunu hızlandıran pasları dikkat çekiyor. Yaratıcı bir oyun kurucu değil ama topu ayağında tutabilen, bağlantı oyunu yapan bir orta saha. Sertlikten çok çalışkanlık, denge ve istikrar sunuyor. Orta sahada “iş yapan”, takımı ayakta tutan oyuncu tiplerinden.Transfer döneminde menajerlerden, gazetelerden, sosyal medyadan o kadar fazla orta saha ismi çıktı ki Galatasaray için; doğal olarak insanlar bilinmedik yada bir tık alt kategori isim duyunca sinirleniyor. Buna hak veriyorum. Ama Svanberg ismini bu yüzden çöpe atmak da doğru değil. Benim açımdan Svanberg kötü bir oyuncu değil. Fizik gücü, temposu ve iki yönlü oyunu olan, orta sahada iş yapabilecek bir profil. Yıldız değil belki ama doğru rolde, doğru yapı içinde katkı verebilecek bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt