- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Kuzey Tekke nasıl olurduanlasılan sen ders almamışsın
umarım daha agır isim konur dostum
bu transferin izahı yok cünkü
başlıgı ben acasm oulai sokacaktım 35 e
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey Tekke nasıl olurduanlasılan sen ders almamışsın
umarım daha agır isim konur dostum
bu transferin izahı yok cünkü
başlıgı ben acasm oulai sokacaktım 35 e
Yav 100 kişilik liste yapmış bir de sokup çıkarıyor listeden adamları, herhalde sofa ratingleri gerileyince atıyor, yükselince tekrar koyuyor.Öyle zaten
Önerdiği adamı anlat nasıl topçu diyorum sessizliğe bürünüyor alıntı da yapmıyor
koymuşlar ismini dostum isim babanda keramettin admın gecmıs olsunKuzey Tekke nasıl olurdu
Yemin ederim kafayi yiyorum. Lan arkadaslarla konferans baktigimizd dalga geciyordur wolfsburg + oyuncularla. Biz aliyoruz%100 hiç bir numarası yok Svanbergin dümdüz oyuncu.
Çoğunuzun bilgisi yok adam hakkında (benimde yok)
İzleyip çöpleyene ok ama sırf burda 10 kişi kim bu çöp dedi diye bokluyosunuz
10 kişi oha müthiş olur diyip güzelleseydi alın bu adamı harika derdiniz
Dün taraftar mal gibi bagirmadi transferler nerde diyeYok mu bir Vecino olayi gibi transfer iptal ettirecek sosyal medya tayfasi? Neredesiniz?
koymuşlar ismini dostum isim babanda keramettin admın gecmıs olsun
Evet bak boklamadım ben, bilmiyorum çünkü oyuncuyuBunu söyleyerek bu topluluktan biri olmadığını mı iddaa ediyorsun yani? Bu adamın şu şartlarda ihtiyaç duyulan “profil” olmadığını anlamak için futbol uleması olmaya gerek yok. Elle tutulur bir yanı yok.
Savunma artık dursun'u sende katıl istifa saflarına.Para yok arkadaşlar para yok anlamıyor musunuz
Erden başkan olacaksa kabul dostumSavunma artık dursun'u sende katıl istifa saflarına.